Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2009, 21:07   #4698
_cineq_
Użytkownik Forum

_cineq_'s Avatar

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Kalisz

Świat: arcania
Poziom: <10
Skille: 56wbicu
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mosted Pokaż post
Naprawde wszyscy jestescie smieszni spike sworda nieda sie zdobyc a do mino maga nie da sie dojsc w tyle lat napewno by ktos to odkryl ale nie wiec to poprostu jest ozdoba/pokazowka dla newbie/whatever else
i jaki bylby sens latania z spajk slortem i bicia all na hita?:S
jaki jest sens czytania twojego posta? uwierz mi na slowo, mniejszy niz biegania z tym "spajk swordem"(piszac w ten sposob jest sie juz fajnym?).
gowno wniosles do tego tematu kretynie, gowno wniesie kazdy taki kretyn jak ty, a mimo to tacy kretyni sie tu pojawiaja! wytlumacz mi ta anomalie prosze!

jak gowno wnosisz i piszesz to co by chcial napisac beholder, ktory dostal za swoja glupote bana, to powiedz mi, czemu on dostal bana a ty nadal to piszesz? tez chcesz bana?

twoj post zadaje tyle glupich pytan, a w rzeczywistym sensie ich nie zadaje, to wytlumacz mi prosze czemu go napisales?!

wez wyjdz stad i nigdy tu nei zagladaj a zrobisz taka cholerna przysluge jakiej jeszcze nikt glupi nie zrobil i uzmyslow se "BEDZIESZ TYM PIERWSZYM" ktory to zrobil! uwierz mi. w tym bedzie "sens".

spike sword to jest tak jak by to ci tu na chlopski rozum wytlumaczyc "milion zlotych". wskaz mi palcem ludzi ktorzy wygrali w totka. nikt sie nie przyzna.
a powiedz mi czemu co dwa dni ktos wygrywa?
mam nadziej ze ci to uzmyslowilem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
@Erverse/Jerkov: to jest temat w dziale Arcania. Nie wiem jak wy, ja zauważyłem, że tutejsze tematy są jakby... w nieco innym świecie. Pełno tu żartów, szyderstw i ironii, których nie rozumiem. Wy, jak widzę, też.
@Browara mu!

Chlopakom z uzi
Biorą do buzi.
_cineq_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem