Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2009, 12:06   #217
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
Offtopując od tematu.

Oczywiście, jade do szkoły, zmęczony, zaspany, zdołowany wizją nauki i co najważniejsze sam, ale jak tylko usłysze rap lecący z drugiego końca autobusu (zapewne, z siedzeń na tyłach) to nie bacząc na innych pasażerów przecisne się do panów dresów (z głośnym puszczaniem muzyki w autobusie zetknąłem się kilka razy, i zawsze była to jakaś grupa) i grzecznie zwrócę im uwagę. No pewnie, właśnie podałem plan postępowania dla 90 % osób na tym forum, no nie?
Oczywiście =) Jeżeli panowie dresy nie będą chcieli współpracować i użyją siły, to współpasażerowie na pewno zareagują i Tobie pomogą Nie, nie odwrócą wzroku i nie będą udawali że nic nie widzą, to w końcu Polska, tu każdy sobie pomaga w potrzebie (:

@down
Prawda. Ostatnio dostałem w łeb z łokcia, odpowiedziałem uderzeniem w brzuch, dres na to "Weź się nie rzucaj!" z takim wyrzutem jakbym go pierwszy zaatakował. Na tym się skończyło.

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 13-08-2009 o 12:49.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem