Nie popieram tego pomysłu i jestem na NIE.
Jeśli już chcą coś takiego wprowadzić to z możliwością jednorazowego przeniesienia postaci (tylko raz) a nie co 6 miesięcy... Tak to każdy by się poważnie zastanowił nad tym. Po drugie jest to niesprawiedliwe. Większość osób, które złapały 'hunta' na światach PVP potworzyło nowe postacie na innych serverach. Namęczyli się od zera, a teraz każdy będzie mógł w jednej chwili przenieść sobie postać, bez żadnego wysiłku (oprócz kosztów). Autor pomysłu pisał, że wiele postaci mających 'hunta' po prostu stoi nie używana i dlatego też pomysł z przeniesieniem ich... Ale przecież każdy wybierając server PVP wiedział o tym i musiał się z tym liczyć. Teraz każdy będzie jak tchórz uciekał na inny server jeśli coś mu się stanie...
Ogólnie porównując do realnego świata, to stanie się tak, jakby nagle połowa polaków przeniosła sie ot tak do jakiegoś afrykańskiego kraju, część afryki do europy i tak dalej... cały świat by się wymieszał i przestałoby istnieć coś takiego jak kraje... tak samo stanie się z serverami. Zawsze dana postać kojarzyła się z jakimś serverem np. Eternal Oblivion z Amerą itp.
Jestem w 100% na NIE! Zastanawiam się tylko, kto popiera ten pomysł... Przypominam, że to nie jest pomysł CipSoftu, tylko graczy! Więc jeśli się z nim nie zgadzacie, wyraźcie swoją opinię na forum tibia.com!
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1934358
@Down
Pewnie, zmianę nicku, zmianę profesji i nie wiem jeszcze czego... Totalny syf.