Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2009, 23:43   #43
Akkorin
Zbanowany

Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: .nieokolice Szczecina Ilość postów: -8 . . . . . . . Posty: 7354,3854757346e+54 Wiadomości: 0
Wpisy bloga: 10

Stan: Niegrający
Imię: Eragog
Świat: Silvera/Antica
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mizzy Pokaż post
Ja to sądzę , że stara tibia (np 7.6) była lepsza... bez udogodnień(mniej botów) i w ogóle...
I w ogóle? Konkretniej proszę, bo twój jedyny argument jest marny, 7.6 była stosunkowo niedawno, a cheaty istnieją od bardzo dawna. Jak już ostatnio kilka razy wspominałem- narzekanie na nową Tibię dawno wyszło z mody. A jeżeli wciąż sądzicie, że Tibia dawniej była lepsza, to zapraszam do przeczytania postów w tym temacie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=218144, jak nie chce się wam wszystkiego to właściwie czytajcie tylko moje, bo na każde argumenty odpowiadałem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aragorn Brogre Pokaż post
Jeśli już chcą coś takiego wprowadzić to z możliwością jednorazowego przeniesienia postaci (tylko raz) a nie co 6 miesięcy... Tak to każdy by się poważnie zastanowił nad tym. Po drugie jest to niesprawiedliwe. Większość osób, które złapały 'hunta' na światach PVP potworzyło nowe postacie na innych serverach. Namęczyli się od zera, a teraz każdy będzie mógł w jednej chwili przenieść sobie postać, bez żadnego wysiłku (oprócz kosztów). Autor pomysłu pisał, że wiele postaci mających 'hunta' po prostu stoi nie używana i dlatego też pomysł z przeniesieniem ich... Ale przecież każdy wybierając server PVP wiedział o tym i musiał się z tym liczyć. Teraz każdy będzie jak tchórz uciekał na inny server jeśli coś mu się stanie... Mógłbym tak jeszcze długo wymieniać minusy, ale już mi się nie chce.
No nie wiem czy mógłbyś skoro stać cię było na napisanie tylko jednego minusa. Nie próbuj nam zamydlić oczu dużą ilością tekstu.
Cytuj:
Ogólnie porównując do realnego świata, to stanie się tak, jakby nagle połowa polaków przeniosła sie ot tak do jakiegoś afrykańskiego kraju, część afryki do europy i tak dalej... cały świat by się wymieszał i przestałoby istnieć coś takiego jak kraje...
Jedyna różnica polega na tym, że to nie jest realny świat.
Cytuj:
tak samo stanie się z serverami. Zawsze dana postać kojarzyła się z jakimś serverem np. Eternal Oblivion z Amerą itp. Teraz wszystko weźmie szlag, cała tradycja antici również : P
Nie rozumiem czemu wszystko ma "wziąć szlag".
Cytuj:
Jestem w 100% na NIE! Zastanawiam się tylko, kto popiera ten pomysł... pewnie brazyle cieszący się z możliwości wybocenia postaci i jej przeniesienia.
Pisząc to utożsamiłeś siebie z subkulturą polaczków. "Będę narzekał na BRAZOLI, bo tak!"

Ostatnio edytowany przez Akkorin - 14-08-2009 o 10:31.
Akkorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem