Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2009, 23:59   #15
Luker's
Użytkownik Forum

Luker's's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
Luker's ma numer GG 8570011
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek Pokaż post
Możliwości wielkie.

Ot chociażby możliwość kupienia takich rarytasów jak old bear room key i dodania go do swojej kolekcji.
Albo np zrobienie sobie screena z void itemami. Dla ludzi którzy to cenią, fajna opcja. Dla tych którzy lubią exp i staty - zmiana na mniej przeludniony server. Dla botterów - na server gdzie ich nie znają.
Opcji dużo. Jednak Klocek już nie skorzysta
Jak powiedział pan klocek są pozytywy...

Ale mam złe przeczucia... jak kolega na dole powiedział

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vryysas Pokaż post
Ehh no ale co ma się zmienić?
Pewnie nie będzie serwerów przepełnionych hlvlowymi Rookerami, jak i nie będzie takich pustych. Siły serwerów powinny się wyrównać.
Zapewne gracze z takich serwerów jak Kyra czy Celesta uwolnią się od swoich katów (Dona Mastemy i Crisne). Inni gracze, którzy grają TYLKO dla statów w transferach postaci, będą widzieć szansę na osiedleniu się na pozycji lidera na jakimś świecie. Z itemkami nic się nie stanie, ponieważ postacie będą transferowane nago. Nie będziemy mieć pomarańczy na Kelterze czy Ocerze. Z kolei Ci bardziej chamscy gracze, którzy mają jakieś spory z Rookstayerami innych światów, będą mieli okazję przenieść swoją postać, żeby pakościć ofiarom i wybijać im moby na bocie. Dlatego właśnie jeśli chodzi o Rook to ja jestem na nie.

A co z botami? Dość licznej społeczności... będą mogli lawirować między światami... ( co 6 miesięcy ) Bo są na światach boterzy którzy mają problemy z swoimi kolegami boterami... No swoją działalność na innym świecie rozpoczną...

Eh... będzie Zamieszanie oraz bałagan... Coś mi to mówi...

Poza tematem...
Cześć Panie klocek

----------------- o LoLu... ------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruszek Pokaż post
Rybzor i Lukers to wyższa liga, oni z pospólstwem się nie zadają

Ostatnio edytowany przez Luker's - 14-08-2009 o 00:22.
Luker's jest offline   Odpowiedz z Cytatem