Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2009, 05:08   #245
niesmiertlenywojowniktibi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Bardzo kiepski przykład. Jak twórca demotywatora chciał błysnąć to też mu nie wyszło. Z tego co wiem anty~ nie mają takiej złej pensji i ratują życie. Zresztą.. Halo, to jest SŁUŻBA. Robisz to ochotniczo by pomagać. A potem jednak żądasz wielu pieniędzy..?
Mają taką samą pensję co zwykli policjanci. Było o tym w gazetach, a nawet na discovery w takim programie gdzie lecą służby antyterrorystyczne z różnych krajów i jeden odcinek był filmowany w Polsce. Nawet znalazłem jak chcesz sobie oglądnąć: http://peb.pl/seriale/500378-rapidsh...ska-chris.html

W pierwszym poście jest o Polsce, zresztą jest napisane.

Odnośnie tematu muszę powiedzieć, że nigdy nie robiłem z siebie pajaca hwdp czy innych firm, jp i innych głupot. Ostatnio nawet dostałem zaproszenie na nk od jakiegoś zasranego profilu JP JP 100%, zajrzałem, a tam same dzieci i ostro klną na policję - nawet 10 latki. Zgłosiłem nadużycie, napisałem odnośnie szerzenia nienawiści i w ciągu dwóch dni usunięto 4 takie profile które znalazłem. Miały po kilka tysięcy znajomych. Możecie mnie nazywać konfidentem

A tam jeszcze ktoś o gazetach napisał no to mu odpowiem, wiesz ile jest policjantów w całej Polsce, a ile nadużywa uprawnień? No właśnie, to jest tak jak konto na allegro bo masz 99% pozytywów ale zawsze się trafi jakaś owieczka i Ci jebnie negatywa... Gdyby pisali o tych normalnych pracownikach służb mundurowych to by nie starczyło miejsca w gazecie, wiadomo, że ludzie lubią sensacje i jedna goni drugą, często w mediach wiadomości są naciągane i czasem trzeba poznać drugą stronę aby obiektywnie ocenić sprawę.

Zawsze jak widzę dzieciaka z plecakiem na którym sobie napisał/wytargał JP albo (C)HWDP to śmiać mi się chce...

Zresztą zapytajcie takie dzieci czy chcą żeby zlikwidować policję, oczywiście odpowiedzą w większości, że tak, a czy taki dzieciak jest w stanie sobie wyobrazić ulice i cały kraj bez policji? Gdyby takiego dzieciaka złapał lump, okradł nawet z butów i wydupczył to by zrozumiał, że anarchia nie jest taka fajna i, że policja jest bardzo potrzebna do normalnego funkcjonowania społeczeństwa No ale wytłumacz to dzieciom które się przy tabliczce mnożenia jąkają.

Ostatnio edytowany przez niesmiertlenywojowniktibi - 14-08-2009 o 05:12.
niesmiertlenywojowniktibi jest offline   Odpowiedz z Cytatem