Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2005, 20:51   #21
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SHIZ
Jaka jest roznica miedzy trybem a systemem PvP ?
Inne litery :S..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomciog
Coś dziwnie sie CIPy zachowują
Ciągle nowe servy
A zauważ, że Cip"Soft jak najszybciej stawia nowe servery, ponieważ za każfym razem kiedy pojawia się nowy świat ze starcyh ubywa.. Ze 100 graczy? A ile się pojawia na nowo powstałych...

Cytuj:
W ten sposob CipSoft chce doprowadzic, zeby FACC nie musiali tyle czekac w kolejkach, bo ludzie beda rownomiernie rozrzuceni po serwerach. Wiec nie stekajcie, tylko sie cieszcie!
Jedna z większych głupot jakie czytałem, jasne, Cipowie w nosie mają kasę, większą popularność. Oni chcą tlyko tego żeby facce mogły się szybciej logować!

@Tymczasowy
Wejdź w panel kontrolny użyszkodnika --> Podpis --> Nie musisz pod każdym postem pisać swojego lvl, eq itd.

Cytuj:
A tak nawiasem mówiąc, to mogliby naprzykład powiększyć starsze servery, n.p. lunare, novą albo anticę. Powiedzmy do 1,500 osób pojemności.
Jednak to jest największa głupota!! Jasne, że by mogli, oni mają najmocniejsze servery na świecie i lagi itd. to wsyzstko do jasnej choler.y oni robią żeby wam przeszkadzać, gdyby chcieli to mogli by zrobić i 2,000 pojemności, ale ledwo co by sie wcisnęło 910 i zaczęły by sie przeogromne lagi, kicki, deady, beznadziejne tematy na forum, popsuły by im się stosunki z graczami itd. ... Jakby było tak jak ty myślisz, to ja bym zrobił otsa i umożliwił wejście 317203418274081 osobom, napewno działał by tak samo jak przy 10...
Thero jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.