Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2009, 15:59   #39
*vaRi*
Użytkownik Forum

*vaRi*'s Avatar

Data dołączenia: 12 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akkorin Pokaż post
Zakładając postać często nie zna się sytuacji danego serwera, a nawet jeżeli zna to z czasem ulega ona zmianie. Jeżeli doszliśmy do jakiejś gildii i ktoś z jej członków zabił kogoś z dominującej guild, to cała gildia- w tym i my zostajemy wpisani na jakąś black listę i wszyscy na nas polują. Czemu przez jakiegoś idiotę mamy mieć zniszczoną grę? Oczywiście to tylko jeden przykład, a innych mogą być tysiące, z wielu powodów może przyjść chęć zmiany serwera po pewnym czasie. CipSoft dba o graczy, więc zaakceptował ich propozycję, by każdy mógł kontynuować rozgrywkę i czerpał z niej przyjemność, a nie stres.
A to już pech i raczej nie mój problem, tak? Więc czemu ja mam za to płacić? W realu jak zakozaczysz do kogoś, to też możesz mieć przejebane i co zrobi ten ktoś? To się patrzy kogo się do gildii przyjmuje ;> Ten akurat argument mnie nie przekonał ;/ A co do "CipSoft dba o graczy": Wątpię, żeby to było z powodu graczy, a raczej dla hajsu ;>

edycja: jeszcz jedno Piszesz, że ma się ktoś przenieś, bo ma przejebane przez innego, nie? A pomyśl, że Ciebie ktoś teraz okradł [wiele niższy lvl]. Masz powód, żeby go nienawidzić, a więc blokać, lurować mu itp.(w przypadku n-pvp) lub go po prostu zabić (w przypadku pvp), a tu Ci kutas zmienia server i nie masz jak się zemścić... fajnie? Zresztą... zepsuje to gospodarkę. Na każdym serverze są inne ceny. Przypuśćmy, że na Pacerze Golden Legi warte są 80k, a na Refugii 60 i ktoś z Refugii kupuje 5 par tych oto legów i idzie na Pacere i ma 100k na +...

Ostatnio edytowany przez *vaRi* - 14-08-2009 o 16:10.
*vaRi* jest offline