Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2009, 16:43   #73
Marna_Prowokacja
Użytkownik Forum

Marna_Prowokacja's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: sprzed komputera

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ałrea
Poziom: 069
Skille: 6/6/6
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
Oczywiście ty w przyszłości będziesz pracował za darmo.
oczywiscie juz na ten temat cos powiedzialem. jesli place to wymagam jakosci, a nie bewzglednego robienia z produktu maszynki do zarabiania pod pretekstem ulepszania go.

Cytuj:
Z perspektywy grającego tym bardziej.
Oczywiście moglibyśmy tak sobie na zmianę zaprzeczać w nieskończoność, ale to nie ma sensu, więc może uargumentujesz swoją wypowiedź?

Cytuj:
Jeżeli chodzi o nowy system wojen, to nie za bardzo wiem o co w nim chodzi, ale czy on jednoznacznie wyklucza możliwość dawnego prowadzenia wojen? Już nie można atakować innych ludzi jeżeli nie ma się z nimi oficjalnej wojny?
20 unjustow za jednego zabitego gracza jednoznacznie wyklucza mozliwosc wyrzucenia przeciwnej strony z serwera. przykladem moze byc moj swiat.

Cytuj:
Nie chciałem i nikomu o tym nie powiedziałem. Najłatwiej narzekać, trudniej działać.
proste ze garstka normalnych graczy nie przebije sie przez milion postow napalonych tibijczykow.

Cytuj:
z perspektywy kogos, kto nie jest zaslepiony miloscia do starej Tibii i pozwala mu to zobaczyc ewidentne niedorobki, kretynizmy i kuriozalne bledy jakich w historii Tibii bylo wiele.

Jako przyklad mozna podac np. nostalgiczne wspominanie czasow, gdy nie mozna bylo kupic run w sklepach, setki malolatow temu przyklaskuja wbrew jakiejkolwiek logice, a 2-3 myslacych jest w stanie zauwazyc, ze taki system nie wydolilby juz za czasow wczesnego 7.6 a co dopiero teraz, gdy sredni level dryfuje w okolicach 120-150.
nie mam nic przeciwko naprawieniu jak to nazwales niedorobkow, kretynizmow i kuriozalnych bledow.
nie wiem jak w jakim sensie ten system 'nie wydolilby'. to ze nie byloby takich lvl jak teraz? co w tym zlego.

nienawidze cipsoftu, updejtow, pseudo inteligentow, szatanistow, lamusow z npvp i wiekszosci tibijczykow.

skilsy ;
ironia. 9/10
sarkazm. 9.5
metafora. 8
riposta. 8.9
spaming. 6.6
punche. 9.5
foruming 10
Marna_Prowokacja jest offline   Odpowiedz z Cytatem