Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2009, 14:25   #5334
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duchmasturbator Pokaż post
1.signed.
2.wepchac? czlowieku,ci kretyni tam weszli bo stwierdzili ze tam beda bezpieczniejsi XD co najlepsze loile kozak wszedl glebiej i puscil 30 lvli nizszego rp na front,HAHA
3.Recon trapuje pseudolurerow*
4.

btw-zna ktos jakis uploader screenow ktore sie wyswietlaja na tb.pl? bo jebany imageshack ciagle wy*******a error no files were uploaded ~~ -.-

1. Senkju.
2. Eee, ale z max 25 sqm dalej (nie wiem dokladnie, bylem tam 2 razy i nie liczylem, wiec podaje przyblizony wynik) mieli zejscie nizej jak i wyzej... Zwlaszcza ze wyzej nie ma zadnych mobow, wiec wtf?!
Co do tego RP na front, RP ma wiecej hp, wiec chyba lepiej?
No i tez mnie zastanawia, jak ta Mara zyla, jesli mogli ja zabic Icyclami (no sorry, na takim lvlu w takim miejscu nosi sie takie runy, nie? :<). No i ten Piootrus, czy jak mu tam tez chyba mogl je zabic z P BOlcow (czy moze nawet Enhanty tam siegaja...). Wiec, wtf..? Nawet gdyby nie przyszedl GM to i tak mogli zabic te moby, poczekac na pz i sie lognac...
3. Recon czyli wy trapuje Victi'c'ow, ta?
4. ?

Twoje pytanie: Photobucket, robisz darmowe konto i uploadujesz SS'y. Nawet Ci sie zapisuja w albumie.

/EDIT.
@UP.
Zapozycze Szkrojna, k? Trzeba cos dac jednak :<

/EDIT, bo debil na forum.
@Down.
Wyjdz, pls... >.<

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.

Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 15-08-2009 o 14:37.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem