Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akkorin
Jeżeli chodzi o nowy system wojen, to nie za bardzo wiem o co w nim chodzi, ale czy on jednoznacznie wyklucza możliwość dawnego prowadzenia wojen? Już nie można atakować innych ludzi jeżeli nie ma się z nimi oficjalnej wojny?
|
A wiec aktualnie wygląda to tak, że unji dostają wszystkie osoby które atakowały daną osobę przez ostatnie 60 sekund. Co daje niezliczoną ilość unji~
Wychodzi np. 20 osób zabić 2 osoby expiące na frostach. Po udanej akcji idą się bronić w jakimś miejscu i teoretycznie nie mogą już nikogo dzisiaj zabić jeśli nie chcą wbic rs'ów. Co innego jak przeciwna gildia wbije na nich skulle, ale to też nie jest opcja ponieważ przeciwna gildia może również zabić 2 osoby no chyba że wbijają rsy to 5 max. (albo 6? nie jestem pewien). A jak nie to wszyscy którzy powbijali skulle popadają od ludzi w defie. Wiec powiedz mi jak jakaś gildia ma zdominować serwer na takich zasadach? Trzeba wtedy kombinować jak zabić kogoś żeby dostać jak najmniej unji~. Trochę bez sensu. np. w tym momencie open battle to musiałoby wyglądać, że obie gildie wbijają skulle i każdy rzuca każdemu soulfire co by mu pz nie znikł za szybko, bo inaczej gildia która wygra będzie miała spore straty w ludziach którzy nie będą zgrali ze względu na przekroczone limity zabójstw. Na co 2ga gildia może sobie wtedy spokojnie odrobić pieniądze, stracone levele.
@przenoszenie postaci.
Pomysł dno totalne. Nie podoba mi się i tyle, argumentować mi się nie chce.