Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akkorin
Twierdzenie, że aktualizacja jest dobra, to nie "jaranie się", a narzekanie w takiej skali jest tylko na tym forum (tak jest co pół roku kiedy wprowadzają aktualizację, wszyscy się cieszą, a tutaj "jebaci kisovt"), w końcu większość tibijczyków była za wprowadzeniem transferu, do tego to była ta część, która pisuje na tibia.com, a średnia wieku tych osób na pewno jest większa niż tutejszych userów.
Nie, nie, kilkadziesiąt osób z tego forum nie zrobi różnicy, a tacy jak ja nie grają już w Tibię. Co najwyżej pisują na forum tibia.com i forach fansiteów i raz na miesiąc logują się żeby nie usunięto im depo-charów, pogadać.
|
a stwierdzanie ze aktualizacje sa zle to nie jest narzekanie.
ja nie wiem co za mozgi pisza na tibia.com. poza tym za wprowadzeniem transferu nie byla wiekszosc tibijczykow, tylko wiekszosc tibijczykow postujacych tam.
za wycofaniem zmian w pvp tez byla wiekszosc i?
dla mnie to jest i tak na sile ulatwianie gry i zaloze sie wiekszosc piszacych na boardach to przemadrzale nubki z npvp.
Cytuj:
A wiec aktualnie wygląda to tak, że unji dostają wszystkie osoby które atakowały daną osobę przez ostatnie 60 sekund. Co daje niezliczoną ilość unji~
|
o ile dobrze pamietam to unjusta dostaje max 20 osob. w sumie to niczego nie zmienia.
sarkazm. 9.5
metafora. 8
riposta. 8.9
spaming. 6.6
punche. 9.5
foruming 10