Ohayo! : )
Zaglądam do tego tematu prawie od roku, niektórzy może mnie pamiętają, gdyż zdarzyło mi się udzielić w tym temacie kilka razy. Anime interesuję się od września 2008 roku, mangą zaledwie 4 miesiące, jakoś wcześniej nie przepadałam za "komiksami". Postanowiłam zacząć trochę częściej się udzielać tutaj, jeśli oczywiście mi pozwolicie. : ) Nie mam z kim dzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi anime, ponieważ nikt z moich znajomych nie jest tym zainteresowany, wręcz nie przepadają za tym. Tak więc, liczę na Waszą wyrozumiałość. : )
~Topic.
Skończyłam właśnie oglądać Full Metal Panic, seria bardzo mi się podobała, ale:
Jak myślicie jest szansa na powstanie 4 serii (w sumie 3, jeśli nie brać pod uwagę Fumoffu)?
A teraz czas się zabrać za kolejne anime, a mianowicie Kaze no Stigma, mam nadzieję, że warte obejrzenia. : )
~Up.
Osobiście gorąco polecam TTGL, jest u mnie na 2 miejscu z anime jakie do tej pory obejrzałam. Nawet ktoś stąd mi je polecał, ale już nie pamiętam kto.
~Down.
Przekonamy się za tydzień, ale myślę, że raczej tak. No chyba, że zostanę zbrukana, wyśmiana i poniżona, wtedy się będę głęboko zastanawiać nad pozostaniem w tym temacie. Ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle. ; )
Ahh i jeszcze mam takie pytanko do Frizz'a: będzie Ci przeszkadzało jeśli będę miała Yoko w avie i sygnie? ; P