Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix
http://gourl.org/lp7
Nie, żeby coś, ale poza poznaniem definicji, trzeba jeszcze wiedzieć kiedy go użyć.
@Gangrel
Anom ^^
|
Odpowiedź na poziomie. Gdyby z jakiegoś powodu zachciało mi się drążyc temat SD, to napisałbym to otwarcie. Gdybym potrzebował informacji, to znalazłbym je. Sam fakt, że odpowiedziałem na swoje pytanie, oznacza, że nie oczekuję na nie odpowiedzi, przynajmniej tak sądziłem, ale najwidoczniej jestem inny. Jeżeli chcesz skomentowac całą opinię, to proszę bardzo. Ja nie potrzebuję linków do wypowiedzi, które miały się odnieśc do pytania, na które odpowiedź mnie już nie interesowała, głównie dlatego że sam na nie sobie odpowiedziałem.
Poza tym nie bawi mnie wszczynanie pseudo-flame'ów, jak najwidoczniej myślisz. Jeśli nie chcesz, nie musisz drążyc już tego wątku, bo mnie już nudzą dziecinne użerki na słowa, a kłócic się nie ma o co.
@Jigoku Shoujo
Niedawno obejrzałem pierwszą serię, wykonanie niezłe, choc są pewne braki. Z począku fabuła toczy się wolno, praktycznie w ogóle się nie rozwija i miejscami trochę przynudza, ale było to poniekąd potrzebne, aby odpowiednio oswoic się z bohaterami. Ogólnie, to podoba mi się koncepcja zemsty przez internet, a większośc przedstawionych w anime historii była wręcz zaskakująca (no może z wyjątkiem psa podłączonego do respiratora u weterynarza =o)), a podczas końcówki aż się wzruszyłem. Podobał mi się również kolor przewodni anime- czerwony, został dobrze dopasowany. Oprawa muzyczna jest bardzo klimatyczna. Polecam wszystkim, biorę się niedlugo za następne serie, mam nadzieję, że się nie zawiodę.