Pandoria jest światem zdominowanym przez szwedów i polaków. Najmocniejszą guildia jet Basic, jej członkami w wiekszym stopniu sa szwedzi, ale także ludzie innej narodowości. To z pewnościa nie zadowala polaków, wiecznie chcacych być najlepszymi, no i dobrze

. pare dni temu na kanale trade pare osub zaczeło wyzywac szwedów, co sie wyraznie spodobalo większości polakom i zapoczatkowalo stosunkowo poważna dyskusje natemat wytępienia tej dominujacej grupy. Powstalo wiele planów, np stworzenie mocnej polskiej guildi, która mogła by konkurować z Basic'em. Ale wszyscy wiedza, że to wymaga czasu i dobrej organizacji, której dotychczas brakowalo w naszych szeregach.
Temat troszke ucichł, ale znowu powrucił, poniewarz wiele osub zostalo zabitych przez szweduw, dla których pekowanie jest pewnym rodzajem rozrywki. Sam tego doświadzczylem gdy wyższy lvl sorc kazal mi wyjśc z zajętej przezemnie wcześniej jaskini, przyczym strzelał do mnie hmm i blokowal wyjscie. Oczywiście padlem. Takich przypadków jest wiecej, co wyraznie drażni polaków, którzy coraz cześciej mówią o wojnie. Są plany aby wojnę rozpocząc na początku wakacji, wcześniej się do niej przygotowując.
Lecz jak wcześniej powiedziałem wymaga to organizacji. Temat ten jest jakoby zapoczątkowaniem dyskusji, która ma za zadanie określenia stanowiska, najlepiej większości polaków grających na Pandorii.
sry za błedy ort

pozdro for all <=*_@_*=>