Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2009, 01:07   #11513
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Jeśli tak to witamy w naszym szanownym gronie, każdy z nas ma jakieś odchylenia od normy ;p
A ja zadnych nie mam.

Cytuj:
Musze sie wziac za odcinki bleacha i naruto + zaczac druga serie Spice and Wolf + sciagnac cos nowego :>
Co do wybielacza. Z racji ze anime nie ogladam spytam kogos kto oglada, szukam sceny z mangi, i nie wiem czy zostala juz przedstawiona w anime, a jesli tak to w ktorym odcinku jezeli mozna spytac, bo ostatnio to wiekszosc akcji w anime to fillery, a w tym nie mam zamiaru szukac jednej sceny.
Ukryty tekst:
Hodzi o bankai Soi Fon, pierwsze uzycie. Nie wiem nawet czy juz bylo to w anime, jak nie to niech ktos da znac, bo chce cos sprawdzic w anime pod katem podobienstwa (lub tez nie) do mangi

Cytuj:
Sam-Wiesz-Kto jest na wakacjach. A do warnów jesteśmy już przyzwyczajeni.
Ja dostalem warna za spoila tylko raz Ale to nawet nie od sam-wiesz-kogo. A za spam tylko 3 razy. IMHO zwyczajnie potrzeba obycia, i wiedzy jak sie w temacie zachowywac.

Cytuj:
Powinni zwiększyć limit na avki, żeby zmieścić pełno wymiarową Yoko.
Zwiekszenie limitow obrazkow obowiazuje tylko w tym temacie. Zeby nie bylo ze pospolstwo dostaje cos co im sie nie nalezy. XD

Cytuj:
Chyba o kims zapomniales :>
Ej ej, sam-wiesz-kto jest z wydzialu offtopicu i rozmow nieprzyzwoitych. Twoje kompetencje to prewencja spoilowania i przypadkowo dwuznacznych kontekstow.

Cytuj:
Jestem na trzydziestym-którymś tam odcinku Bleach'a i jest w porządku... tylko wkurza mnie to gadanie o drużynach i oddziałach. W Narótardzie wystarczyło powiedzieć "Team 7" a tu jest "Generał podporucznik sprzątaczka drugiego oddziału, piątego od końca i szóstego od środka pod wezwaniem Jana Pawła II" ... o_o
Na poczatku tak jest. W sumie to kogo musisz znac to glowne postacie, czyli wszystkich kapitanow i vice, (to 13*2 + 1), do tego kilka mniejszych bolkow ktorzy tez graja wieksze role (jak ikkaku, hanatarou, czy ofc rukia).