Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2009, 18:47   #1004
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Domyślny

Haha, kiedy wy zaczeliscie grac w tibie, ze nazywacie korsarza, szeriona i reszte nephilims "starym wanted" ?

@Zegea
Nie gram cale zycie w tibie . Co jakis czas robie sobie przerwy od tej gry na rok - pol, wiec prosze, nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. Jedyne co sprawia ze w to "cos" jeszcze gram to ventrilo, kumple i wojny. Nigdy tez nie uwazalem sie za jakiegos "pro" czy lepszego od innych, ja po prostu bawie sie w tej grze. W ogole powiedz mi kiedy ostatnio wyzywalem kogos od was w grze czy na forum, bo jakos nie moge sobie tego przypomniec. Wiadomo, ze z ludzmi z ktorymi mam na pienku pojde na jakas wymiane zdan, ale jeszcze nie jestem uzalezniony od tej gry w takim stopniu jak ty zeby wypisywac bzdury podobne do twoich.

@ansecostam
Tego jeszcze nie slyszalem ;D. Ale mowa o Fea czy o Ciri, bo to dwie rozne osoby .

@twistoff
Zawsze pisalem o Wanted, ze to power abuserzy, bo tak jest, bylo i (miejmy nadzieje, ze nie) bedzie. I powiedz mi kiedy ja, czy ludzie z DoFu zmieniali strony? Od zawsze bylem przeciwko Wanted. Jedyne co zmienialem to gildie po kolejnych przegranych wojnach .

A tak w ogole to Nephilims to Nephilims a Wanted to Wanted, wiec nie pierdzielcie ze pomagam teraz Wanted O_o.

Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 18-08-2009 o 18:55.
Ciri the Witcher jest offline   Odpowiedz z Cytatem