Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2009, 21:01   #1
Orochimaru7890
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 08 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Domyślny Kilka pytan od ms-a

Witam.Mam 84lvl ms, mam kilka pytan,do bardziej zorientowanych w temacie
Po pierwsze chcialbym zapytac gdzie na pacc moge zarobic naprawde duzooo kasy (prosze o podanie kilku miejsc tylko nie typu:tomby albo ancient scaraby)chodzi mi o miejsca bardziej ukryte,ciekawe pomysly musza byc jakies ekstra miejsca..;p
Mam pacca od 10dni i mam narazie tylko b djina i rashida narazie na tym jade..i skiluje mlvl.
Moje 2 pytanie to gdzie mam efektywnie expic,znalazlem narazie 2 ciekawe miejsca jaskinie wyrmow oraz frost dragon wzgurza liberty bay itp.
Nastepne pytanie nieco inne mam 565 hp expie solo bez utamy raczej.Po ile bije infernalist??czy jest lepszy od warlocka?czy dam rade w lighting secie expic w jaskini wyrmow czy dam rade wziac 2 na klate i czy hunt mi sie zwroci?Po ile jest w stanie walnac behemoth i czy dam rade bez utamy?Bo dla w magma secie rozwalam lekko bez.Na tibia.pl pisza ze infernalis bije po 700..ale na filmach widze ze chodza na niego bez utamy 40lvl..Bardzo wielu graczy pada czesto zaraz po kupieniu pacc bo nie znaja nowych miejsc.Jest to nienormalne zeby na tibia.pl na tibia-earth nie dodali jeszcze yalaharu czy nowych miejsc!!!dzisiaj prawie padlem bo poszlem sobie na yala nieiwm nawet gdzie weszlem i nagle polecialy na mnie hellspawny..red hp mialem i jak tu kurw.. grac normalnie jak nie wiesz gdzie co jest. Jezeli na yala moglbym expic to w jakiej dzielnicy i na co mam uwazac?Prosze o odpowiedzi.Dziekuje
Orochimaru7890 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.