To moze i ja bym wszedl do do jakieis(jakiejs?) grupy. Mysle, ze czytalem calkiem sporo ksiazek fantasy. Moim ulubionym polskim autorem, a konkretniej autorka jest pani Ewa Bialolecka. "Wiedzmina" Sapkowskiego tez lubie, czytalem go pare razy. Jednym z ulubionych zagranicznych autorow jest John R.R. Tolkien, z jego tworczosci najbardziej lubie "Silmarilliona", czytalem takze "Wladce Pierscieni" i "Hobbita". Jednak na rowni z Tolkienem, stoi niejaki pan George Martin i jego cykl powiesci "Piesn lodu i ognia". Takze trylogia "Wojna pajeczej krolowej", ktora pisalo 2 ludzi z tego co pamietam. Z gier cRPG, najbardziej lubie Icewind Dale I/II, Baldur's Gate I/II, Neverwinter Nights, a takze pare gierek hack'n'slash ktore przypominaja rpg, m.in.: Diablo I/II, Dungeon Siege. Kilka gierek jRPG, czyli: Final Fantasy VII/VIII/IX, nie mialem okazji pograc w X, Legends og Dragoon, Chrono Cross. Z systemow RPG gralem w Warhammera, Wiedzmina, D&D. Czesto, gdy chodzilem z kumplami po osiedlu to gralismy w RPG, ale bez zadnych kartek, kosci i skomplikowanych zasad. A teraz bedzie troche trudniej. Dlaczego wy mnie potrzebujecie? Nie wiem. Mam spore doswiadczenie z grami RPG, znam sporo ksiazek i autorow(tak jak kazdy zreszta). A, zapomnialem dodac, gralem takze w LotR TCG (karcianka), pozdro dla Andrzeja, szefa ligi w moim kochanym miescie.

Mysle ze to co napisalem wystarczy, a troche chyba przegialem, ile tu tekstu.