@ Seghpox
No więc gratulowałeś bicia Dema w Terra Secie Bardogowi (chociaż nie wiesz jak było u nich na huncie), tak więc ja gratuluje Tobie Forum Fajtingowej napinki.
Co do rozmowy z Psiakiem zapomniałeś napisać mu Swojego ulubionego tekstu "Nawet koledzy się z Ciebie śmieją". Również zapomniałeś (Pewnie wypomnisz mi tu powtórzenie) jak w tamtym roku to właśnie z Ciebie śmiał się Max, Gustaw i Rożek. Czytając Twoje wypociny przypomniał mi sie tekst pewnej piosenki "Oni spinają się bo robimy to lepiej(...)". Tak więc napinaj się dalej i nie martw się o Acc Psiaka, bo bloknięte przez ziomów z Quanto, którzy są na równym poziomie intelektualnym co Ty NIE BĘDZIE.
Darmowe Inq ? Napewno nie z Nami. Czyżby bieda Cię doskwierała, że je robisz? Pamiętasz jak byłeś u Nas w gildii? Wtedy pisałeś, że bossy to Waste

Teraz zacytuje trafne też do zaistniałej sytuacji słowa Anczeja "To że ktoś był w Convidents, nie znaczy, że teraz nie jest psem".
Tak więc popracuj nad sobą, może z wiekiem zrozumiesz jaki to zarozumiały jesteś i jak się zachowujesz.
P.S : Napisz jeszcze, że w Convidents Thiefy i mają Gh pod kluczem ! - to też lubiłeś nam wypominać.
@ Maks
Naprawde wyczyn zabić kogoś kto Afk'uje ! GRATULUJE !!!
Teraz do tematu screeny :
Loot + lvl na Quarach z Grzesiem
Loot z Warlocków :
"W letniej aktualizacji poprawimy loota z Warlocków" Rzeczywiście poprawili !
Loot na 15bp sd :