Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2009, 13:05   #1057
ejgej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zegea Pokaż post
hahaha nie moge przestac sie smiac kiedy widze dzieci pokroju czekotubki. jeszcze wczoraj plakal na forum zarowno tu jak i na tibia.com i wszystkie bachory z tej gildii Death Pedaly czy cos w tym stylu. ile sie oplakali i rozlali lez ze pier*ola Nemphilms nie beda z nimi i ch*j. Ze ich wyzywaja i traktuja jak psow, ze ubili jakiegos Pasznikowa czy pogromce urbeksow kto wie kogo jeszcze, ile to bylo wypocin na ten temat hahah a teraz inv do Breakbeaten i jazda, ssamy dalej rodzyny, moze kiedys cos osiagniemy w zyciu procz pytanie o zgode beholdera kogo bic a kogo nie bic i trapow w venore. jakie to jest smieszne z dnia na dzien zmiana zdania, dwulicowosc zajebi*ta ;] ale dobra mnie to tam osobiscie nie boli tylko smiac mi sie chce jak widze osoby z tej gildii i zal mi ludzi pokroju waszego (mowiac tutaj o Death Pedaly, bo Status Chu*o wiernie sluzy swoim panom odwiecznie).
I szczerze mam na to gdzies daleko na wasze odpowiedzi po moim poscie poprostu sram na to, tylko smieszy mnie glupota ludzi z tej gildii. i malo mnie interesuje komu beda teraz lizac bo napewno beda to robic ale najlepsze jest to zeby zejsc i upasc tak nisko jak oni, gdy byli ponizani i wyzywani.
POZDRO BANDA NOBOW I NAPINACZY Z TEJ GILDII,
MOZE KIEDYS ZROZUMIECIE CO ROBICIE I NIE DACIE SIE TAK PONIZAC AHHAHAHAHAHAHAHHA ;];];]
Ale to mnie w ogóle nie dziwi po prostu to są dzieci i można nimi pomiatac. Zbierze się paru 15-sto latków i myślą ze są cool pro elo i na dodatek poliżą rowa każdemu komu popadnie i myślą że osiągną coś i będą kozaczyc przed dp w thais.A prawda jest taka że są z poza marginesu najgorsze smiecie,pionki nikt się z ich opinią nie liczy i żydy (czyli.neph~) mają ich głęboko w dupie..
SIEMAAAAAAAAA
ejgej jest offline   Odpowiedz z Cytatem