Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2009, 11:19   #264
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
no to patrzcie , przyklad z przed paru dni.

bylismy z kolegami na takiej od paru lat opuszczonej budowie , siedzielismy se tam kulturalnie (na trzezwo) no i mi przydarzyl sie wypadek bo spadlem na dol i mnie zabrala karetka. Kolegow spisuje policja za przebywanie na terenie na ktory nie mozna byc (tabliczek ani nic nie ma) i co w tym smiesznego? to ze w trakcie spisywania cale tabuny pijanej mlodierzy wchodzilo/wychodzilo z tej budowy. Tyle ze w grupach 10-15 osobowych do ktorych policja nie podejdzie. Czy to nie jest cyrk? Powiedzieli ze bedziemy mieli za to sprawe! a jak zmierzyli mi alkomatem mialem 0.00 to ogromne zdziwienie na ich gebach. Jak sprawa trafi do sadu (a u nas za takie glupoty trafia) powiem dla sedzi o tej sytuacji ze przy nich cale hordy ludzi tam chlaja i to w wiekszosci mlodierz , wtedy naucza sie zeby nie robic spraw za glupoty. Do stracenia nic nie mam bo i tak mam u nich przewalone.

Wiec czy po kolejnym przykladzie nie uwarzacie ze policja jest smieszna? (w wiekszosci)
Policja jest bardzo śmieszna! Ty pewnie też byś na ich miejscu dosrał się do 15 osobowej grupy nachlanej młodzieży, na bank.

@down

Potem Playstation się wyłączyło

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 20-08-2009 o 11:22.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem