Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thunus
Witam.Dołącze sie do tematu,żeby nie robić nowego  .
Kupiłem swojego pierwszego pacca ~8 dni temu.Mam 82 ED.Dosyć szybko(jak dla mnie)wbiłem na Worker golemach z 75.Zapoznałem sie z Ancient scarabami,Dragonami,Hero,Djinami i nie wiem gdzie mógłbym jeszcze expić.Jeśli możecie prosze o napisanie mi miejscówek.Najlepiej takie,na których jest dobry exp i waste,nie ma go i też dobry exp i słabszy exp,ale z dobrym zarobkiem i w miare dobry exp,żebym wyszedł na 0 lub malutkie waste.
|
Osobiście bardzo lubię culty w Yalahar, ale tam z lootem jest różnie i raczej ciężko o samotne expienie.
Cytuj:
@up:Siedze już troche na tych golemach i może 2x mi sie zwróciło z dosyć ładnym plusem.To albo jak robie coś źle,albo dlatego,że jestem ED.Może mogłabyś mi doradzić coś?
|
Najlepiej jest siedzieć na Twoim poziomie w miejscu na południe od schodów, tam gdzie sa 2 młode frosty. Na wejściu wybijasz młode plus damaged worker golemy a potem masz dużo miejsca na bieganie z workerami. Czasami mogą pojawić się 2 ale miejsca jest wystarczająco żeby Cię nawet nie dogoniły. Ważne żeby sprawnie uciekać i żeby Cie nie doganiały. A loot to jak wszędzie kwestia farta. Przed update leciało dużo więcej diamentów (w godzinę siedzenia można było mieć 20...). Ostatnio wyszłam na plus 20k + paladin armor po użyciu rust removera a np wczoraj 10k waste na mana poty a poleciało 7 gwoździ, 2 diamenty i gp ;p
Cytuj:
E..softy mam juz od dawna,slyszalem juz o tych workerach ale nie wiem w ktorej dzielnicy na yala ich szukac.hyba na 90lvl pujde na warlord arene to bd jazda moze zrobie moze nie ;p
|
Worker golemy są w factory quarter.