Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2009, 16:28   #8
Regnis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 32
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq Pokaż post
Na jakim serwie zamierzacie grać i czego konkretnie oczekujecie od tej gry?
Gram na Securze, gdyż tego, czego oczekuję od takiej gry nie da się osiągnąć na serwerach pvp. A czego oczekuję? Po pierwsze ludzi dojrzałych psychicznie, którzy potrafią równie wiele przyjemności czerpać z gry na levelu 8, jak i 108. W istocie nie chodzi mi o poziomy, skille itp. Szukam ludzi gotowych do zabawy w rpg z prawdziwego zdarzenia: język fantasy, klimat chwały dni minionych, wspólne wyprawy (broń Boże hunty!!!), biesiady przy krasnoludzkim piwie. Nie każdy to rozumie i przede wszystkim większości to nie bawi i szanuję to. Ale ja, jako stary rpgowiec szukam właśnie takich zapaleńców, gotowych błąkać się po wyspach i odkrywać ich tajemnice ( a nie patrzeć na licznik exp/h i gp/h ) Doświadczenie, złoto, uzbrojenie- to wszystko będzie przy okazji i na pewno wolniej niż przy "normalnej" (bo dla mnie nienormalnej) grze. Tibia ma wbrew obiegowej opinii potencjał do role playingu i ja mam zapał i ochotę robić to z ludźmi myślącymi podobnie do mnie Marzy mi się (choć jako już odległy plan, nie wszystko przecież na raz) strona, gdzie będziemy pisać historie naszych postaci, spisywać historie przygód itp.

Ogólnie jestem otwarty na wszelkie propozycje i wierzę, że są jeszcze zwolennicy "klasycznego" rpg Piszcie
Regnis jest offline   Odpowiedz z Cytatem