Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2009, 17:18   #1563
Rorikon
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Na swym przestępstwie wzbogacił się w aureoli amerykańskiego prawa także Terrence Dickson z Pensylwanii. Wychodził przez garaż z domu, do którego był łaskaw się włamać, i automatyczne drzwi nie chciały się otworzyć, a drzwi do domu pochopnie zatrzasnął. Pan Dickson spędził w garażu tydzień, odżywiając się przechowywaną tam coca-colą i chrupkami dla psów. Wytoczył proces okradzionym właścicielom z tytułu doznanych cierpień psychicznych. Sąd zaaprobował jego punkt widzenia i firma ubezpieczająca dom musiała zapłacić pół miliona.
A mówią, że polskie prawo jest skopane Anyway own3d

@edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew Pokaż post
Podobnie zaczyna się dziać w Polsce z równouprawnieniem, wiele kobiet chce mieć więcej praw, a mniej obowiązków, bo przecież tyle lat nie miały nic do powiedzenia (pomijając fakt, że akurat w Polsce równouprawnienie było jako pierwsze na świecie, a zwyczajowo kobiet nie traktowało się gorzej) to teraz trzeba za to ukarać facetów.
Tylko najgorsze w tym jest to, że one chcą, żeby facet zapłacił za nie w restauracji, do kina zabrał, nosił na rękach, a ona nawet śniadania, obiadu nie zrobi, ani naczyń nie pozmywa bo to seksistowskie.
Dlaczego facet ma przynieść dziewczynie na przywitanie kwiatka (często przesadnie drogiego), a nie dziewczyna chłopakowi piwo (i tak taniej by wyszło).
Dlatego właśnie nigdy nic nie kupuję, nie stawiam dziewczyną bez okazji. Po co mam płacić za 2 bilety 30zł, żeby obejrzeć sobie 1 film? Przecież mógłbym iść do kina sam o połowę taniej, albo z sieci film ściągnąć i na kompie obejrzeć - na to samo wyjdzie, a kasa zostaje. Jak dziewczynie zależy na wspólnym oglądaniu w kinie to niech postawi mi bilet, albo przynajmniej nie każe mi tego robić.

A jak chcę z kimś pogadać to mogę włączyć telewizor!

Zapraszamy więc nasze ukochane feministki do kopalni na tych samych zasadach co ci źli panowie, którzy cały czas wykorzystują kobiety.

Ostatnio edytowany przez Rorikon - 20-08-2009 o 17:21.
  Odpowiedz z Cytatem