Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2009, 19:29   #2808
kropik
Użytkownik Forum

kropik's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2008
Lokacja: ...

Stan: Na Emeryturze
Imię: re
Gildia: ta
Świat: rd
Poziom: ed
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veliarth Pokaż post
Raz jeszcze przed pójściem do szkoły wlazłem na chwilę i ktoś musiał robić porządek w depo. Na najwyższym piętrze w carlin leżała sterta słabych broni, jakieś słabsze runki, słabsze pierścionki i amulety. Było trochę tego. Większość śmieci, ale wygrzebało się stamtąd parę kamyków, jeszcze hunting spear i trochę żarcia. Właściwie wszystko wziąłem do depo, bo takie bajery, jak bronze necklace, to kiedyś były dla mnie skarbem. A na rooku leżał na ziemi knife, ale go do kosza wywaliłem. Chyba zaczynałem wtedy grać.
Knife na rooku jest warte 2,5k+ na pewno bo to dosyć rzadkie na rooku

Ostatnio rookstayerem moim znalazłem sandałki i 2 small axe u blind orca w worku

I na mainie wczoraj spirit cloak i beholder shield w dedzie, koleś został zabity przez wolfa obok rzeki w thais, pewno jakiś bot którego nie umieli obsługiwać bo w backpacku mial wedke z 60 robakow i 2 backpacki blanków (nie było ani jednej runy ani rybki)

I kiedyś uciekałem moim 12 sorcem przez mino guardem i biłem a za mną jakimś 16 pal który bił go (ten pal mial yellow hp) i sie guard przerzucił i kolesia na hit zdjął, szybko ubiłem guarda a w deadzie znalazłem plate armor a w backpacku około 150gp i troche loota z minosów oraz hp potion ;P
ej mi tez ;<
kropik jest offline   Odpowiedz z Cytatem