Cytuj:
Osobiście bardzo lubię culty w Yalahar, ale tam z lootem jest różnie i raczej ciężko o samotne expienie.
|
Jeszcze tam nie byłem.Jak będzie mi sie chciało to pójdę.
Cytuj:
Najlepiej jest siedzieć na Twoim poziomie w miejscu na południe od schodów, tam gdzie sa 2 młode frosty. Na wejściu wybijasz młode plus damaged worker golemy a potem masz dużo miejsca na bieganie z workerami. Czasami mogą pojawić się 2 ale miejsca jest wystarczająco żeby Cię nawet nie dogoniły. Ważne żeby sprawnie uciekać i żeby Cie nie doganiały. A loot to jak wszędzie kwestia farta. Przed update leciało dużo więcej diamentów (w godzinę siedzenia można było mieć 20...). Ostatnio wyszłam na plus 20k + paladin armor po użyciu rust removera a np wczoraj 10k waste na mana poty a poleciało 7 gwoździ, 2 diamenty i gp ;p
|
Właśnie pierwsze co to przeglądałem na wiki fabryki i jako pierwszą wybrałem właśnie tą i tylko na niej siedze.Wiem,że z lootem jest różnie.Przed chwilą byłem i mi sie zwróciło ~2,5+ (nie wiem po ile might ringi

).Zdaje mi sie,że dobrze wszystko robię.MS byłoby tam łatwiej(vis hur),a tu jak mi 3 wyskoczą to odbiegam tak,żeby mi sie 1(max 2)zlurował.Zwykle uciekam,ale czasami sie zdarza,że coś z nad przeciwka wyskoczy,wtedy obrywam od niego,bo bije juz tego co zacząłem.
Cytuj:
Thunus jak pujdziesz na dle w magma secie to juz cie nie walnie po 400 mozesz wziac dragon neackle to zmniejszysz hity 0 30%.Wazne zebys mogl uciekac mozesz nawet na wprost i robic exure gran ja tak na twoim lvl zabijalem draga i dla naraz nieraz.A mlvl masz norm.ja mam 60 i skiluje wlasnie.Idz sobie na vampire shield quest fajny jest
|
Ok,dzięki.Spróbuje tak