Wedlug mnie jest to jedno wielkie nieporozumienie, mowiac tutaj o transferze postaci. Od poczatku, kiedy sie o tym dowiedzialem, doslownie mowiac "rece mi opadly". Pomyslalem, co jeszcze ? Moze za rok to juz bedzie mozna skakac, latac, jezdzic samochodami, itp. Mozecie mowic, co chcecie, ale mi sie ten pomysl nie podoba, w ogole przez ostatnie zmiany w tej grze, az odechciewa sie grac. Az sie boje pomyslec, co przyniosa kolejne Updaty.
Jednym slowem CipSoft traci graczy ostatnimi czasy, wprowadzajac chociazby system pvp, a teraz jeszcze takie rzeczy, dajcie spokoj. Bezsens.
No, ale wiadome, ze im mniej graczy tym mniejsze pieniadze i zyski z gry, wiec kombinuja jakby tu zarobic, mowiac tu o transferze postaci, gdyz na pewno bedzie to bardzo kosztowne. Wchodzac na tibia.com juz mozna zobaczyc ile gra osob teraz, a ile gralo kiedys. Z tego, co widzialem to dzis liczba ta nie przekracza 40 000 graczy, a jeszcze niedawno bywalo 70 000 i wiecej. No, ale coz najwyrazniej na kazdego przychodzi pora. Ale takimi zmianami to tylko "rujnuja" ta gre. Juz sobie to wyobrazam, jeden wielki "burdel", ze tak sie wyraze, zamieszanie i ogolnie smietnik, co tu duzo gadac.
No, ale pozyjemy, zobaczymy...

jak to wszystko bedzie wygladac ;].