Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2009, 17:05   #1
Blader19948
Użytkownik Forum

Blader19948's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Górzów Wlkp.

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 32
Skille: Fist 21
Blader19948 ma numer GG 6065817
Domyślny Bug w Tibii ?!

Dzisiaj rano miałem buga! Mślałem, że Tibia dzięki userom usunęła już wszystkie możliwe bugi, ale to niestety nie prawda.
Jestem Rookstayerem na Aldorze. Wyszedłem potrenować "Distance Fighting" na Trolle. No, więc wylootowalem wreszcie upragnioną włócznie, daje katanę do plecaka, a speara z trolla do ręki na miejsce katany. Trenuje, trenuje wreszcie mi się znudziło. Po udanym expie wracam oczywiście do miasta sprzedać lootbaga. Sprzedałem lootbaga, następnie wsadzam włócznie do plecaka by również je sprzedać (nie były mi już potrzebne). Chcem znowu "zequipowac" katankę, ale cóż to?! Niema jej w BP nie miałem co szukać bo w plecaku widniała tylko lina, pewnie przez przypadek sprzedałem, pomyślałem. Wylogowałem się, z nudów zrobiłem listę rzeczy, które najbardziej opłaca się lootować na Rookgaardzie (dla ciekawskich wygrał Brass Helmet), żeby zrobić taką listę musiałem sprawdzić ceny u Obiego i zonk! Katanę mogę sprzedać choć BP posiada tylko line, a nigdzie w eq katany niema, zareportowalem buga, czekałem godzinę, ale nieuzyskałem odpowiedzi ani na Report-Chanellu, ani na Help-Chanellu, następnego dnia po, Server Save'ie nie mogłem już sprzedać katany, a w BP dalej jej nibyło, więc na rekompensatę Cipsoftu (np. Spike Swordem za zszargane nerwy) niemam już co liczyć. Teraz zwracam się do Was, co to mogło być?

Pozdrawiam Blader

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.