Cały fake wygląda dość słabo. W każdym odcinku występuje jedna, może dwie lokacje. Rozumiem, można umieszczać jedną lokację - pod warunkiem, że jest duża i dzieli się ją na mniejsze części (mniejsze obrazi), oraz umie się zrobić coś ładnego. Twoje lokacje są strasznie puste. Poza tym wyglądają jakoś mało realnie.
Fabuły nie będę oceniał, ale z tego co widzę, to nie kroi się fake wysokich lotów. Ot, zwykła, pospolita [pewnie strasznie nudna i przewidywalna] fabuła. Niech będzie.
I jeszcze jedno. Nie rozumiem frazy "z nadzoru". Co to ma znaczyć? Chyba "pod nadzorem". Chyba, że chodziło Ci o "za prośbą", albo "w imieniu". Nie rozumiem.
@down
Nie rozumiem. Co mój fake ma tu do rzeczy? Myślałem, że ten wątek przeznaczony jest na rozmowy na temat twojego fake'a. Szczególnie, że fabuła mojego nie ma nic wspólnego z moją obiektywną oceną na temat Twojego fakestory.
A to, że Cie nie pociągała jest oczywiście naturalne. Masz prawo by wybierać to, co Ci się podoba, a co nie. Jednak świadczy to o sporym zacofaniu tego forum, skoro od czterech lat jest tu zapotrzebowanie na ludziki biegające z kolorowymi mieczami i wybijąjące wszystko, co się da (czytaj: ludzie nie chcą oglądać niczego bardziej ambitnego).