Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukas93de
Co do kasacji poprzedniego tematu...
To forum jak i stronka, zeszla na psy kiedy T.pl odlaczyla sie od programu SF.
Jedyna normalna moderatorka to chyba tylko Slythia jest...
Kazdego szukajacego normlanego Forum zapraszam na Tibiaspy.
Link macie w moim podpisie. Tam przeszedl np. Dwimenor..
T.pl upadla, a oni zamiast odbudowac ta stronke, to robia jakies hunted.pl i
hostuja OTSy.. Forum ktore odwiedzam od 5 lat upadlo, i trzeba sie z tym pogodzic
@EDIT
Jezeli dostane bana za ta wypowiedz.
(Za wypowiedzenie sie w negatywny sposob o tej stronce, bo czegos musza sie przeciez uczepic)
To bedzie to moja ostatnia wizyta tutaj.
Tak czy innaczej chcial bym podziekowac ekipie, jak i Bosalowi za te wspolne 5 lat...
|
Zawsze mnie bawiły takie wypowiedzi

"Jeśli dostane bana/warna za tego posta to trudno, to moje zdanie". Jakoś nie widziałem, by ktokolwiek dostawał bana za wygłaszanie swoich poglądów. No chyba, ze byłe wyrażane w sposób nieprawidłowy (wulgarnie i moralnie niestosowny itp). Na marginesie, po co dziękujesz Bosalowi? I jakiej znów ekipie. Kim Ty w ogóle jesteś?: o
Nie wiem co masz do samej strony T.pl. Jestem bardzo ciekaw co takiego upadającego jest w samej stronie. Nie ma spoili, itemów, potworów? Może poradników?
O rany, Dwim tam jest?!

No to tszeba szybko siem tam przenosić bo Bug Dwimenor to zrobił?

A jakby poszedł na gery to tesh byśmy tam poszli?

Dwim to normalny człowiek. Chyba, ze wyznacza jakieś trendy co jest fajne, a co nie.
Ciekaw jestem.. Po co zwolennicy TSpy siedzą tu i wypowiadają się.

Przecież macie tam forum. Po co tu się męczycie?
Na końcu musze stwierdzić, że nie wiesz nawet o czym piszesz. Hunted.pl jest tworzone od dłuższego czasu przez innych ludzi niż T.pl. Do tego dochodzą inne projekty m. in. Tibiamaps i TibiaLab. I żaden nie ma związku z T.pl (poza mapami) gdzie "ekypa" pracuje i stara się jak najszybciej aktualizować wiadomości o potworach, itemach i questach.
@topic
A co do filmu wypowiadałem się w poprzednim temacie. Fajnie, jak bawi Cie to i nie nudzi to nie widzę nic przeciwko. Zwłaszcza, że padają boty.