Temat: Ultras
Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2009, 19:52   #374
LoluU$
Użytkownik Forum

LoluU$'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów

Stan: Niegrający
LoluU$ ma numer GG 8018677
Domyślny

Panowie znow robi sie nie potrzebny offtop olejcie to.

Stal Rzeszów 1:1 GKS Jastrzębie

moja OSOBISTA relacja :

Do Rzeszowa przyjezdza GKS z 0 pkt. zmierzyc sie ze Stalą, ktora punktow rowniez 0. Tak wiec super pilkarsko widowisko sie zapowiadalo (...) Tak wiec od 1 minuty ruszamy z dopingiem i prowadzimy sredniej jakosci doping, w młynie ok 150 osób, moze wiecej stalem na dole dokladnie nie potrafie określić. Jastrzębia ok 70~ osób (raczej nie wiecej). Dopingują od 1 minuty do połowy, zresztą jak my. Po stracie gola duza liczba kibiców wychodzi ze stadionu krzycząc "nie chce wam sie grac.. TO WY*******AC". Reszta zostaje i krytykuje naganną gre kopaczy. Wywieszamy 2 flagi i 1 transparent ze słowami wsparcia dla kibica który siedzi w więzieniu. GKS z 2 flagami ( Forever Young, i łączona ze Stala Mielec ( chyba ze Stala, moze mi sie cos pojebalo ._.)) . Od drugiej polowy spokoj na stadionie 0 dopingu z zadnej ze stron. GKS zaczyna dopingowac w 88 minucie. Az do strzelenia bramki wyrównującej przez Stal. Wtedy spora część stadionu zrywa sie i krzyczy pare razy "ZKS". Jastrzębie odspiewuje "czy wygrywasz czy nie~" i "jestesmy zawsze tam gdzie nasz GKS gra". Opuszczamy stadion, GKS z przyczyn oczywistych jeszcz zostaje chwile, po czym zapewne odjezdzają. Podsumowywując :
- Gra piłkarzy
- liczba
- doping
- postawa piłkarzy do nas (kibicow)
+wesoła atmosfera na stadione przez pijanych kibicow

STALO GRAĆ K*WA MAĆ !
Felix 19:39:59
to co
Felix 19:40:02
cicho
Felix 19:40:16
spamuje juz prawie 3 lata znam sie