Cytuj:
1. Dla mnie to Amica i basta. Przecież ta drużyna nawet gra we Wronkach lul
2. Może i przegrywali, ale zawsze dobrze grali, walczyli itd Często byli stroną dominującą.
3. Jeszcze zobaczymy, laiku. Pewnie jesteś sopcastowym kibicem i myślisz, że świecisz ;d
|
1. Wow, ile to juz meczow we Wronkach...? 3...? Faktycznie, Amica. Zaraz, to w poprzednich sezonach mielismy nie Polonie Bytom, tylko Odre Wodzislaw II? Teraz nie mamy Wisly Krakow jako lidera, tylko Zaglebie Sosnowiec? Nie mamy Polonii Warszawa, tylko w dalszym ciagu Groclin Grodzisk Wlkp? Brak mi sil do dyskusji z fanboyem, bo do takiego mozna gadac jak do sciany - i tak nie dotrze.
2. Yea right ;d Odra naprawde dobry mecz przeciwko Legii zagrala
jeden - rok temu. Zreszta nie ma tu nawet tematu do dyskusji, bilans bezposrednich starc mowi sam za siebie.
3. TY mowisz do MNIE laiku? ;b Ech chlopcze, jak wyrosniesz z wieku, w ktorym imponuja ci panowie w kapturach i szalikach zaslaniajacych twarze, to wtedy pogadamy na powaznie ;d
A w ogole to i tak wole koszykowke, przynajmniej w europejskim wydaniu. Nacisk na taktyke jest bez porownania wiekszy niz w p. noznej, a wlasnie w tym sie lubuje - w grze taktycznej, poukladanej, a nie opartej na indywidualnosciach czy dzikim farcie jak to czasem ma miejsce w kopanej.