Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2009, 12:43   #17445
Puszkins
Użytkownik Forum

Puszkins's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2009
Lokacja: Włodawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gis Druid
Profesja: Elder Druid
Gildia: ...
Świat: Candia
Poziom: 85
Skille: 20/24
Poziom mag.: 60
Puszkins ma numer GG 7066575 Send a message via Skype™ to Puszkins
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Borg Pokaż post
HiHi Trochę racji masz (no tak w 94%).
Popatrz na post nr 17493 Pana "Puszkins" (nazwa konta na tibia.pl) jak cieszy się z pokonania bossa piratów jego "lezec KURWO" to potworka, którego właśnie zabij, poprostu jest .... no brak słów.... Chyba chciał popisać się słownictwem przed innymi graczami, albo poprostu tak się podniecił, że jedyne słowo przyszło mu na myśl jakie wyniósł z domu rodzinnego (pewnie to była jakaś murzyńska wioska, bo to jakieś dziwne narzecze jeśli chodzi o rozmowy z wirtualnymi postaciami ).
Pozdrawiam i Ciebie i rozszalałego gracza (podnieconego zabitym bossem )

O co Ci chodzi napinaczu? Napisałem tak bo tak chciałem więc h*j Ci do tego. Jeśli chcesz się czymś pokazać na tym forum to zacznij bić level i wrzucać zdjątka. Ja do napinaczy nie należe i dosłownie je*ie mnie spamowanie,kłótnie i tak dalej. Wrzucam tu ssy i przeglądam te forum dla zabawy to ,że napisałem na fotce tak a nie inaczej zrobiłem to ponieważ byłem zadowolony ,że wkońcu zabiłem bossika nad którym tyle się męczyłem.
Pozdro i proszę weź mi nie odpisuj ,bo niechce żadnej kłótni. Jakby co pisz mi pm ,znasz nick
Puszkins jest offline   Odpowiedz z Cytatem