Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karo de'suza
Nie czytalem all postow ale postacie powinny byc gole ze wszystkiego moim zdaniem, przeniose sie ze swiata na ktorym gp jest po 1zl za pakiet na swiat po 2,5 za pakiet i nakupuje z 20kk i bede selac....
nie no mi to sie nei podobgole postacie i tyle albo ograniczenie do ilosci przenoszonej sumy!
|
Niestety ale sprzedawanie pieniędzy nie jest legalne w świetle Tibi ^.- A nawet jeśli sprzedajesz już kasę na allegro to ich to dynda czy zarobisz/stracisz poprzez transfery postaci.
Ci co twierdzą, że pomysł jest zły - Na cholere ktoś z PvP ma przechodzić na non-pvp? Żeby dzielić resp frostów z 2000 ludźmi? Jeśli ma reputacje na swoim serverze to może mieć każdy resp ... a tak to przyjdzie gdzie szacunku się nie ma dla nikogo ( :
Z non-PvP na PvP - Jeśli przejdzie garstka ludzi ( 10~~ ) to w jakim celu?
Tacy gracze :
1.Prawdopodobnie mają o wiele gorszy skill w PK niż przeciętny gracz PvP
2.Nie znają sytuacji servera
3.Co zrobią w 10 osób?
4.Dostają wpierdol od panującej gildi i za 6 miesięcy wracają na swój server
Ja z chęcią użyje tej opcji gdyż bardzo dużo moich rl znajomych gra na innym serverze(non-PvP) mimo iż także przechodzę z non Pvp. Jestem bardzo ciekaw ile osób z forum użyje tej opcji. Zapewne 90% będzie żałować tej decyzji. Przejdą tylko Ci którzy mają podobny problem co ja lub gdy poprostu gracze z wyższymi lvl nie pozwalają grać.
Wy umiecie tylko narzekać : ) Jeśli CipSoft wprowadzi to w życie to znaczy, że sporo zarobi.A to że odejdzie kilka polaczków to im to naprawdę nie przeszkadza bo w wasze miejsce przyjdzie kilka brazoli