Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AH
BŁYSNĄŁ INTELIGENCJĄ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
WIECEJ TAKICH POSTÓW ;D;D;D NIE MA TO JAK POPRAWA HUMORU Z SAMEGO RANA CZYJĄŚ GŁUPOTĄ Xdddddddddddddddddd
ty! mam pomysł ;d słyszałem że ten no jaś fasola na emeryture odszedł ;d zająłbyś jego miejsce  idealnie pasujesz ;d
|
idz zjedz Pączka z lukrem lub cukrem pudrem albo może polewą czekoladowa ....albo wiesz co ze wszystkim naraz
--- asus597 dodał 1 minut i 43 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arav_ras
idioto naucz sie pisać,bo każdy kto chodził do szkoły się skapnie że masz 10 lat. Aha i twoja stara nie ma cipy  DD
|
heeeeeeeeejjjjjjj to kiedy rookujemy tego mska co?
--- asus597 dodał 2 minut i 42 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delarev
twoja stara ma pizde jak wiadro bo miała w niej więcej chujów niż mam włosów na głowie. musiała się *****ć żeby wyżywić takiego ogrzego bękarta jak ty
FLAME OOOOOOOOOOOOOOOOOOON! 
|
stary cie w jaja gryzie ?