Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2009, 02:52   #418
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ Pokaż post
ja cierpię dolę.
Dlaczego taki szlachcic jak Ty, jada tak niekonwencjonalne potrawy u plebsu (powinna być jeszcze niższa kasta społeczna Zjadamgołompscy ) ? Znudził się kawior i żołądki dorszy ? (na discovery w brudej robocie widziałem, to się znam jak rosjanin na radziecim sprzęcie elektycznym )

Sven
Gołębie wcale nie są niekonwencjonalne, są również gołębie które hoduje się dla mięsa - osobiście bardzo lubię. Pewien wrocławski naukowiec wyhodował specjalną mięsną odmianę mięsnych gołębi. Gołębie rosną szybciej niż kury, są mniej wymagające i mają ciemne mięso - bardziej pożywne, a wcale nie muszą być dużo mniejsze od kur.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
Nie czuje sie lepszy od innych Polakow z tego powodu.

kawior wcale nie jest drogi , zawsze go kupowala Ciocia z Belgii , o ile sie nie myle to na rynku ;D
Sam kawior z jesiotra jest drogi, ale w sklepach jest pełno tańszych zamienników smakujących bardzo podobnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
Ale i tak bede go kryl , nie wiem czemu ale cos mi mowi ze tak trzeba , bo nawet jak on zachowuje sie zle to mamy wspolnego wroga - policje , i nie chce zeby se polepszyli statystyke za zlapanie alimenciarza
Na złość babci odmrożę sobie uszy. Sama policja jako instytucja nie jest zła, tylko ludzie w niej zatrudnieni. Ktoś wcześniej wspomniał o testach psychologicznych, że odpada na nich połowa, jednak do prewencji biorą praktycznie wszystkich (nie karanych oczywiście), a stamtąd już do policjanta króciutka droga. Żeby zostać krawężnikiem wystarczy matura, żeby iść do prewencji wystarczyło jeszcze rok temu podanie o służbę zastępczą.

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem