Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Ale on ma racje. Dziś przestałem wierzyć we wszystko co Albertus pisał. To jest po prostu niemożliwe, nawet w Polsce. Na podstawie jego życia można by napisać niezłą komedię.
Wiem co on teraz napisze, że nie będzie nic udowadniał, nie musimy wierzyć... Cóż, w Świętego Mikołaja też już nie wierzę, a to są bajeczki na podobnym poziomie 
|
możesz nie wierzyć , mi na tym nie zależy. Wiem swoje
ewentualnie , zapraszam do nas na tydzien/dwa , polazisz z nami jakis czas , wypijemy troche. i przez ten tydzien/dwa napewno jakies wspomnienia beda.
jaka komedie? moje zycie jest proste jak drut ; bylo duzo smiesznych akcji i duzo innych. Chyba jak kazde? no nie wyobrazam se jednolitego zycia , ze ciagle tak samo itp; nudno by bylo
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew
Ja tam Cię nie znam i nie oceniam, ale szczerze wolałbym mieć zszarganą opinię niż twarz.
|
widzisz , kazdy ma inny priorytet , ja wole dostac pare razy po ryju a pozniej moc normalnie chodzic po osiedlach bez strachu , a nie bac sie wyjsc wieczorem na dwor. Teraz jak ide ulica wieczorem to co chwile komus mowie czesc , bo znam ludzi i sie nie boje. A jak bym nie znal to bym pewnie bal sie kazdej grupy 10+ osobowej ktora idzie ulica.
niedawno u nas jakis cpun wydal dilerow czy cos tam a policja dala dilerom cynk kto i jak.
koles siedzi w kryminale ale niedlugo ma wyjsc , w calym miescie pojawily sie napisy "JOSZI ty kurwo" itp itd. i tu swietnie mozna zobaczyc jak sie konczy wspolpraca z policja... ktos im pomogl a oni jeszcze go udupili ;D bo chlop ma juz wyrok smierci podpisany. Czy nadal myslicie ze warto wspolpracowac z policja i sprzedawac???
tu macie kawalek z gazety
Cytuj:
Groźby na ścianach
Od 4 sierpnia trwa postępowanie dotyczące wywierania wpływu na oskarżonego poprzez napisy zawierające groźby. Napisy takie znajdują się na kilku budynkach w Siemiatyczach. Sprawa dotyczy porachunków siemiatyckich handlarzy narkotyków.
|
a tu link do tego (cala kronika kryminalna z tego numeru)
http://www.siemiatycze.com.pl/glos.p...ticle&sid=1470