Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2009, 20:45   #454
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Pokaż post
Ale +50 do 'szacunu na dzielni', jeśli jeszcze nie wiesz, co jest w życiu najważniejsze : d

@Albertus
Jeśli TO są te Siemiatycze w których mieszkasz, to mam złą wiadomość (raczej dla ogółu niż dla ciebie): podział na Polskę A i Polskę B jest ciągle żywy.
u nas takie sprawy sa bardzo czesto , nie raz sie slyszy ze komus leb obcieli albo pobili na smierc (ostatnio mego kolege , tylko nie wiadomo kto )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
Albertus, nie sztuka jest znac cale gówno w miescie i mowic im czesc zeby nie dostac wpierdl, sztuka to jest to ze znasz cala smietanke i gowno ciebie nie rusza...
Co do zadan, moze moj staz tutaj pozwala mi oceniac kto tu sie nadaje a kto moze jednak za przeproszeniem
Ukryty tekst:
pierdoli
glupoty? Jednak nigdy nie wypowiadam sie za ogol a jedynie a mnie, co dana osoba zrobi, czy zachowa twarz czy jeszcze bardziej sie osmieszy to zalezy tylko od niej. Btw Albertus co do tamtej sprawy, to nie tak ze policja go sprzedala, poprostu bledy podczas sledztwa spowodowaly to ze diler poznal jego nazwisko.
@up
U nas policja sprzedaje i to ostro , kiedys mialem sprawe z kolegami i jeden byl takim dobrym kolega ze powiedzial ze to ja (co naprawde on zrobil , i tylko on a my bylismy swiadkami) zachodze na policje , i odrazu mowia do mnie , Sluchaj , my wiemy ze to on , ON MOWIL ZE TY , sprzedaj go to pojdziesz jako swiadek. ja odmowilem skladania zeznan , a przed sadem kolega sie przyznal , chyba go sumienie ruszylo ze we 2 pojechalismy jako oskarzeni a reszta swiadki. Efekt? kazdy z nas 4 dostal kuratora , za byle gowno. nam 3 moze i sie nalezalo za wczesniejsze przeboje , ale byl z nami naprawde dobry chlopak ktory nigdy nawet uwagiu nie mial w szkole a policje na filmach widzial.

Po takiej akcji jestem pewny ze to Policja dala cynk dilerom.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
Szacun na dzielni jest wart mniej niz 0, bo tak naprawde co ci to da ?? Spoko looz jestes ziom i masz 16 lat uwazajac ze ejstes kims bo maz szacun na dzielni bo dales sie pobic dla 30 typa, a potem starsi robia niespodzianke przeprowadzamy sie, jedziez do innego miasta/na 2 koniec duzego miasta, wygladasz jak by ciebie ktos otraktowal pla lancuchowa po twarzy i jestes 0 na nowej dzielni. Fakt bardzo perspektywiczne...
ja szybko zdobywam towarzystwo , jak bylem miesiac na kursu w lomzy ( normalnie kursanci czesto wpierdol dostaja ) to juz sie zakolegowalem z ostrymi typami co odwiedzali poprawczaki itp. Jakos umiem sie zaklimatyzowac szybko.

Aaa i jak gdzies byles w porzadku to wszedzie taki bedziesz , ktos kto umie to odrazu poznac z jakiej gliny jestes.

Cytuj:
Aleksandrowo, gm. Grodzisk
Zajście z siekierą - sprawca aresztowany
4 sierpnia, po godz. 17.00, w Aleksandrowie, gm. Grodzisk, 29-letni mężczyzna siekierą zniszczył sąsiadowi rower oraz groził, że zabije współmieszkańców. Kiedy przyjechali policjanci, wanturnika nie było już w domu.
Podczas patrolowania miejscowości policjanci zauważyli go w przydrożnych krzakach. W trakcie doprowadzenia do radiowozu pijany 29-latek zachowywał się agresywnie i używał wulgarnych słów wobec policjantów. Został zatrzymany i noc spędził w areszcie. Dzień później Sąd Rejonowy w Bielsku Podlaskim aresztował go na 3 miesiące. Prawdopodobnie odpowie za zniszczenie mienia, groźby karalne i znieważenie funkcjonariuszy, za co grozi do 3 lat więzienia.
U nas chyba caly powiat taki ;D mielnik - ciagle pobicia ( wiem kto bo kolesie od nas z klasy sa z tamtad ;D ) , Grodzisk tam ten gwalciciel byl ;D a u nas to wogle

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 26-08-2009 o 21:06.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem