"*Friendly fire zostanie zniesiony w późniejszym terminie. W takim wypadku atakowanie i uszkadzanie członków drużyny lub gildii nie będzie już możliwe, chyba, że członek ekipy jest przeciwnikiem na wojnie. Oznacza to, że szkolenie z sojusznikami będzie możliwe tylko w pojedynkach. Pozostałe szczegóły na temat friendly fire i pojedynków zostaną omówione w odpowiednim czasie."
Zaraz, czyli teraz jak będzie open to na uekach będzie można śmiało w swoich wbijać? Bo w końcu zadam tylko obrażenia wrogom NO i noobcharom. Tak samo jak się będzie czyściło poi jak sie dotychczas to robilo na pvp będzie to można robić jak na non pvp? Oni są zajebiści. Po co w ogóle zmieniali to wszystko.
p.s
Przyjmuje zakłady na to, że na "hardkor pvp" zostaną wprowadzone do 2 upów czaszki, bo "kochane" 20 levele spróbuja nagle swoich sił na tego typu serwerach. Pewnie będa wpadać w szał, że ich biją ludzie bez obawy o fragi jak oni się "expujom" aby "zabijać".Ich siła ukazała się podczas uptade 8.5, teraz all głosują na te transfery postaci, też poroniony jak dla mnie pomysł. Stało się najgorsze, ponieważ dzieci, o których za 7.6 nikt nie słyszał opanowywały stopniowo forum.tibia.com jak i ankiety, a prawdziwi to zlekceważyli. I tak szły zmiany za zmianami... Teraz mamy gówno jak w polskich rozgrywkach piłki nożnej, a co będzie dalej? Ja obstawiam, że przywrócą bany za zabijanie i za zabicie jednej osoby będzie ban na tydzień, bo co mnie będzie jakiś noob pekapeka ubijał na amazonkach obok carlin jak wbijam mój 16 lewel?!1
Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich użytkowników tego błyskotliwego portalu Hunted.pl, ponieważ czytając 4 wpisy pod obojętnie jakim wątkiem różnych osób (chyba, że to te same tylko próbuja uśpić moją czujność bo nigdy nie wiadomo co taki użytkownik potrafi) odechciewa mi się nawet patrzeć na wszystkie filmy związane z tą grą. Tam również zbiera się część tych "graczy". Apropos filmów to zaraz po stworzeniu hunted.pl do wywoływania traumy, którą raczej napewno nie tylko mi doskwiera dołączył twórca Tibiacam live czy jak to się nazywa ( w każdym razie chodzi o gościa który na starcie podpisuje się Jeremic czy to nazwa jego tajnej szajki chu* wie). Przez niego mamy teraz te tytuły w dziale filmy "ola rzepka złodziejujep sety w carlin z chłopakiem chłopaka z dyskoteki".
Pewnie napiszecie mi zaraz mase sprzeciwów, ale cóż takie życie. Ide spać.
BTW
Jak napisałem coś bez sensu, czyli czego nie można zrozumieć to nie miejcie żalu bo jestem już troche zmęczony i starajcie się domyśleć o co mi się "rozchodzi"
Ostatnio edytowany przez Swiety - 27-08-2009 o 03:02.
Powód: ja musze każdy post edytować.
|