Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2009, 09:28   #137
Envim
Użytkownik Forum

Envim's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2008
Lokacja: z zadópia xD

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Envim
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 220
Poziom mag.: 81
Domyślny

Witam
Oto moje zdanie/zdania

Tibia 7,6 byla extra do 7,92 bylem bardzo zadowoly i uzalezniony na maxa , waz z pózniejszymi update'tami bylo coraz gorzej,... mimo tego nadal gral w tibie i jedynie stamina(0,5 expa) + napisane jaki loot, bp'ki ,< jedyne zalety (ewentualnie jeszcze teren yalahar~/svar~) te limity na broń i eq na poczatek to zly pomysl :
(pamietam jak trzebabylo zapier*****, zeby uzbierac na p secika i moc grac - to byla prawdziwa tibia), ale juz sie przezwyaczailem i ujdzie...

Co do zmiany swiatow... To będzie opłacalne dla Cipsoftu... Mi osobiscie sie ten pomysl nie podoba...
Ale teraz powinni isc tylko w jakies latwe quest'y i nowe tereny, bo zapewne jeszcze z pare update'ów i 1 quest sie bedzie tydzien robic (o przepraszam juz sie tak rashida robi ale wystarczy poswiecic tylko 20min+ dziennie) - chodzi mi o to ze pozniej Cipsoft chcąc ulepszyc gre bedzie robił coraz bardziej skomplikowane questy ... dłuzsze z nowymi rzeczami... (tak mi sie tylko wydaje.) Aa.. wogole jeszcze limit na runy to przesada ;| nie raz zaliczylem sexy dedzika bo oczywiscie nie mozna bylo sie uleczyc :| (zaraz po update'cie) ehhh kto pamieta "uh'y i ih'y?" - zabierajac je pozbawili druidow niezlych zarobków ^.-, jedynie dodajac Icicle jakos sobie radzą.
Oho ale sie rozpisalem, ale chicalem powiedziec co mnie boli.

Jeszcze co do zmiany swiatów jestem przeciwny bo moze duzo kumpli zmienic swiat, a tego bym nie chcial!. -.-

Pozdrawiam

@down
A nie?
@2xdown
Ja pierdole nie mowie ze na tibii 7,6 -.- tam bylo ze 7,6 to byla tibia a wyzej itd sie zachzanialo na trollach(idp) zeby na p seta uzbierac - ja tak mialem, ( nie uzywalem allegro?...) -.-

Ostatnio edytowany przez Envim - 27-08-2009 o 12:42.
Envim jest offline   Odpowiedz z Cytatem