A mi tam w przeciwienstwie do was sie to podoba. Kazdy mowi, ze Tibia ma swoj specyficzny klimat, lecz teraz jest tak, jak powinno byc (wg innych mmorpg) - non pvp - moga byc wary, duele, tylko nie ma random pk. Nie wiem, jak chca rozwiazac problem z blokowaniem, lecz sa na dobrej drodze, chociaz boty wtedy beda calkowicie nietykalne (oprocz antybana, ktory nie jest w pelni dobry). Mogloby byc w tym duelu cos takiego, ze nie mozna sie potowac czy cos w tym stylu - wyobrazcie sobie walke 50 knighta z 60 knightem z potami. Nie mowcie, ze jest zle, bo non pvp CIAGLE bedzie spelniac swoje funkcje - jak nie bedziesz chcial, nikt cie nie zaatakuje. Wiec co wy do tego macie? Pvp - za duzo sie nie zmienilo, nie ma co komentowac, a na pvp enfo sie nei wypowiadam, bo za duzo nie gralem. Wiem, ze ci, ktorzy tam graja w zalozeniu, ze trzeba ubic innego gracza dla expa dosyc duzo straca, lecz jest jak jest. Bic dalej moga, z tym, ze to nie bedzie mialo wiekszego sensu - ani loota. Zostanie satysfakcja, ze kogos zjechales i brak czaszki.
|