Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral
Nie, to wasza sila, sila narzekajacych polaczkow ukazuje sie co kazdy update. Dzieci ktore narzekaja na wszystko psuja ta gre razem z super oldszulami grajacymi od tibii 1.3 na pewno bardziej niz ludzie ktorzy sa za postepem. Co bedzie dalej? Ja obstawiam, ze co upa kolejne dzieci beda plakac ze udupili ich profesje, zjebali gre, bo co mnie, wyboconemu 200 ek moze jakis zasrany cipsoft wprowadzic war system na nonpvp?!1
|
Jak masz jakiś kompleks do mnie to otwórz okno i przez nie wyskocz. Teraz się rajcuj, że pokażesz swoje umiejętności na non pvp haha to jedyna pozytywna rzecz będzie się można pośmiać z niektórych pajaców ;>. Polaczkiem nazywaj sobie kumpli z tej twojej celesty, a nie mnie. Obstawiam, że z serwerem pvp miałeś tyle wspólnego ile mój 7 letni brat z F1 czyli zobaczył i powiedział, że on tego nie lubi.Cipsoft patrzy na swoje ankiety oraz na wpisy w tych tematach, w których odpowiada ta cała Mirade, która moim zdaniem powinna pierwsza zrezygnować za wpisy na tibia.com. A ja w nich nie brałem udziału do czasu, gdy wzięłem udział w ankiecie po upie ( dziwne, że opcje niezadowolenia na temat pvp wybrało ponad 50% osób, czyli te twoja "polaczki").
Bez odbioru, idź expić, bo trzeba lvl wbić przed akcja co nie?