Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety
Jak masz jakiś kompleks do mnie to otwórz okno i przez nie wyskocz. Teraz się rajcuj, że pokażesz swoje umiejętności na non pvp haha to jedyna pozytywna rzecz będzie się można pośmiać z niektórych pajaców ;>. Polaczkiem nazywaj sobie kumpli z tej twojej celesty, a nie mnie. Obstawiam, że z serwerem pvp miałeś tyle wspólnego ile mój 7 letni brat z F1 czyli zobaczył i powiedział, że on tego nie lubi.Cipsoft patrzy na swoje ankiety oraz na wpisy w tych tematach, w których odpowiada ta cała Mirade, która moim zdaniem powinna pierwsza zrezygnować za wpisy na tibia.com. A ja w nich nie brałem udziału do czasu, gdy wzięłem udział w ankiecie po upie ( dziwne, że opcje niezadowolenia na temat pvp wybrało ponad 50% osób, czyli te twoja "polaczki").
Bez odbioru, idź expić, bo trzeba lvl wbić przed akcja co nie?
|
Lojezu, chyba masz nierowno pod sufitem, wlasnie sam pokazales ze masz jakis dziwny kompleks probojac na mnie wjechac pro retired pvp mastahu. A polaczkiem ciebie nazwalem bo mam w zwyczaju nazywac rzeczy po imieniu.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Ostatnio edytowany przez Askaral - 27-08-2009 o 16:13.
|