Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shivek
Czcionka pasuje do tegoż fejka, gdyż... jest on komiksem o0
Ja dodam do negatywnego komenta, iż nie popieram bazowania się na grach.
To pójście na prościznę, nawet jeśli tworzy się w małym procencie własną fabułę.
|
Wiem, ale ja nie umiem w pełni napisać jakąś fabułę, którą mógłbym skończyć, a żeby dodatkowo to nie był kolejny SuperHeroFake =/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koper of Drawno
Lol, takiego bidnego Kaina jeszcze nie widziałem :/ Już mogłeś zamówić jego Outfit albo cuś. Betewu, będzie Raziel?  bo ciekaw jestem jak Ci wyjdzie.
|
Wpisz w google "Kain Blood Omen 1" i zobacz jaki on faktycznie był biedny. Normalny, 'wypasiony' Kain będzie dopiero w fake'ach Soul Reaver (Planowany polski tytuł: "Złodziej dusz") i Defiance (polski tytuł: "Bunt"), w którym ofc wystąpi Raziel. Przynajmniej mnie cieszy, że ktoś zna tą serię p;
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakon
mało sie dzieje, no i ta czcionka
a poza tym jest w porządku, ale możesz dawać więcej screenów z gry (lub co to tam jest) gdyż stanowią fajne uzupełnienie.
|
Mało jest dostępnych SS'ow z Blood Omena, bo to stara gra, ale na następne serie mam gotowe ok. 120 ScreenShotów ;>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruszek
Jesteś zajebisty. Czerwona oczojebna czcionka na czerwonym oczojebnym tle 
|
Właśnie po to literki mają oczojebną czarną ramkę =7
Nie ma narazie next parta. Muszę zaprojektować Zamek
w kształcie czaszki do piątego rozdziału, bo czwarty to sama gadka Kaina z Ariel, czyli cienizna.
I jeśli jakiś grafik jest chętny mi pomóc, to proszę o kontakt na PW, a podrzucę mu potrzebne szkice
Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Herbi_Oxyna
|