Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2009, 18:52   #69
Aristin
Użytkownik forum

Aristin's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vean Shan
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 43
Poziom mag.: 52
Domyślny

Powiem tak jestem szczesliwym posiadaczem x360 i serdecznie go polecam co do pana u gory arcade jest totalnie nie oplacalna wersja podobnie jak elite (osobiscie posiadam premium z dyskiem 220 gb ;p)ja wykorzystuje prawie cale miejsce na dysku (zgrywane gry i filmy z halo3 i gow2 ;p)na klocku obecnie mam zgrane 27 gier. co do przerabiania konsoli jest to kwestia tego czy bedziesz grac przez internet czy tez nie, oggolnie gra przez internet jak dla mnie to jest cut miut...
Obecnie posiadam, psx, ps2,ps3,x360-tke wiec jesli chodzi o pady jestem bardziej zadowolony z xboxowego (pad od psa nie miesci mi sie w dloniach mam poprostu duze dlonie i mi sie wyslizguje czesto jak gralem bylem zmuszony do przyklejania palcy tasma bo od kurczowego sciskania pada rece odpadaly)
ps3 czy x360? jak na moj gust jedyna zaleta psa do bray ktorego ja w ogole nie uzywam a obydwie konsole mam bo jest pare ex na ps3 ktore byly dla mnie must havem wiec bylem zmuszony do kupna ps3 ale i tak exy na x360 sa lepsze halo3,gow2,forza 3 za nied;ugo wyjdzie (mhave ) Ogolnie imo x360 lepszy.
Aristin jest offline   Odpowiedz z Cytatem