Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2009, 19:18   #77
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety Pokaż post
Pro pvp retired? Ty wiesz lepiej oczywiście :>

@Rybzor
Kserowanie filmików od ludzi ci lepiej wychodzi niż udawanie chojraka. Ja przedstawiłem w 2 postach ponad 10 argumentów, ty żadnego oprócz wjazdów na mnie, więc intelektualnie też nie błyszczysz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety Pokaż post
Jak masz jakiś kompleks do mnie to otwórz okno i przez nie wyskocz. Teraz się rajcuj, że pokażesz swoje umiejętności na non pvp haha to jedyna pozytywna rzecz będzie się można pośmiać z niektórych pajaców ;>. Polaczkiem nazywaj sobie kumpli z tej twojej celesty, a nie mnie. Obstawiam, że z serwerem pvp miałeś tyle wspólnego ile mój 7 letni brat z F1 czyli zobaczył i powiedział, że on tego nie lubi.Cipsoft patrzy na swoje ankiety oraz na wpisy w tych tematach, w których odpowiada ta cała Mirade, która moim zdaniem powinna pierwsza zrezygnować za wpisy na tibia.com. A ja w nich nie brałem udziału do czasu, gdy wzięłem udział w ankiecie po upie ( dziwne, że opcje niezadowolenia na temat pvp wybrało ponad 50% osób, czyli te twoja "polaczki").

Bez odbioru, idź expić, bo trzeba lvl wbić przed akcja co nie?
Jeżeli widzisz w tych bazgrołach przesiąkniętych wyzywaniem wszystkich dookoła przez zbuntowanego tibijczyka chociaż jeden sensowny argument, no to gratuluję.

No cóż, pewnie w twoich tibijskich sferach (jakże sięgających dna) tekst typu "otwórz okno i przez nie wyskocz" to jakiś tam argument. Dla mnie niestety nie.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 27-08-2009 o 19:20.
Rybzor jest offline