Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2009, 19:27   #78
Akkorin
Zbanowany

Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: .nieokolice Szczecina Ilość postów: -8 . . . . . . . Posty: 7354,3854757346e+54 Wiadomości: 0
Wpisy bloga: 10

Stan: Niegrający
Imię: Eragog
Świat: Silvera/Antica
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Ze starego nopvp będzie można się przenieść tylko na nonpvp.
Wcześniej ciągle wykłócałem się ze wszystkimi, że tak właśnie będzie, ale...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mirade
Some players asked if it will be possible to move from non-PvP to a free-to-move-to PvP world and then, 6 months later from that world to a normal PvP world:
Yes, that is possible according to the current concept. The world on which your character resides determines where he can move to. So with a little detour it would actually be possible to move from non-PvP to PvP or even PvP-enforced and from PvP to PvP-enforced. The product management will think about this issue again but basically they think that the restrictions will discourage many players from doing this: you can only transfer a character once every 6 months and you have to pay for every transfer. Though the price has still to be determined, the payment will definitely not be too cheap.
Daje to dużo do myślenia, ale stwierdziłem, że może to być dobre dla każdego. Tak- 300 lvl z non-pvp będzie mógł przejść na enfo, ale też ten 150 z enfo może odpocząć i poexpić na non-pvp, a następnie wrócić.
Ogólnie przez kilkanaście miesięcy pewnie będzie panował chaos, ale później ludzie się przyzwyczają i będzie jak mówiłem- w końcu będziesz mógł grać gdzie chcesz wciąż tą samą postacią co jest dobre. A skoro inne mmo radzą sobie z tym nie stawiając żadnych ograniczeń, to tu będzie okej z 6cio miesięcznymi przerwami i płatnościami.

Ostatnio edytowany przez Akkorin - 27-08-2009 o 19:29.
Akkorin jest offline