Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2009, 19:59   #1340
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veliarth Pokaż post
JPo pierwsze za szybko go zapowiedzieli.
Czemu za szybko? IMO bardzo dobrze robią, Wotlk jest krótko mówiąc nużący. I ile mają czekać? Chyba chcemy skończyć WoWa w tym stuleciu? >.>

Cytuj:
Ludzie nawet lich kinga nie rozgryźli.
Trudno go rozgryźć, skoro go nawet nie ma. Poza tym lepiej ledwo co skończyć content i dostać nowy, niż farmić to samo przez pół roku (SWP. Btw. wizja setek gildii farmiących Lich Kinga... n/c).

Cytuj:
Po drugie te wszystkie nowe klasy dla ras, to też niezbyt pomysł.
A dlaczego? Dla mnie niezbyt dobrym pomysłem jest resetowanie raidów co tydzień. No bo to się kłóci z lore!

Cytuj:
Nie wiem po co te nowe rasy dodali
Bo WoW stał się nużący? Wciąż te same kombinacje. Według mnie wszystkie nowe kombinacje są świetne, ba! Da się je nawet wytłumaczyć za pomocą lore / czystej logiki.

Cytuj:
goblinów jest już w całym wowie od cholery
Cóż, Humanów też (Defiasi), ale to nie znaczy, że nie powinno ich być. Zresztą Gobliny, które będą nową rasą to inny odłam społeczności Goblinów niż te w Winterspring / STV / Barrens / whatever.

Cytuj:
a worgeni to całkowicie nieprawdopodobna rasa.
Poczytaj trochę o Grynnie Graymane i o Arugalu, to zmienisz zdanie.

Cytuj:
W dodatku rozwalają niektóre krainy
Modyfikują.

Cytuj:
czyli właściwie środek gry większości osób
Teraz także i koniec.

Cytuj:
więc ci co byli wcześniej mieli dostęp do tych miejsc, a nowi już nie będą mieli.
Takim tokiem myślenia Blizz powinien ulepszyć wszystkie raidy do max levela. Bo ci co byli wcześniej to poznali content, a nowi już nie poznają (farmienie szarych mobów to nie poznianie contentu). Ludzie mieli już wystarczająco czasu żeby dołączyć do WoWa, ten czas właśnie się skończył. I zauważ, że Blizz nie dba o tych, co ZACZNĄ grać, tylko o tych którzy GRAJĄ.

Cytuj:
I można by tak te wady wymieniać i wymieniać, bo jest ich mnóstwo.
Więc je wymień.

Cytuj:
A co jeszcze gorsze, cały wow był oparty na warcrafcie, a teraz wymyślają nie wiadomo jakie wydarzenia.
O rly? Nie przypominam sobie walki z Illidanem, Vashj, Archimonde, w Warcrafcie nie było całego OL (tylko HFP). "I mozna by tak wymieniać i wymieniać". Zrozumcie wreszcie, że, tak, WoW opiera swoją fabułę MIĘDZY INNYMI na wydarzeniach z Warcrafta, ale jest to wciąż inny świat, tworzony przez twórców, a nie osobną grę. Fabuła wykorzystywana w WoWie jest wzorcowa, tj. Illidan jest w OL. Lich King w NR. A dalej to już Blizz ma pole do popisu. Jakoś nie przypominam sobie ataku Putressa pod Wrath Gate w Warcracie, ale jakoś to wam nie przeszkadza.

Dla mnie dodatek świetny, nie mogę się doczekać. Może czas zacząć cieszyć się z tego co jest, a nie narzekać na to czego nie ma?

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 27-08-2009 o 20:01.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem