Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veliarth
JPo pierwsze za szybko go zapowiedzieli.
|
Czemu za szybko? IMO bardzo dobrze robią, Wotlk jest krótko mówiąc nużący. I ile mają czekać? Chyba chcemy skończyć WoWa w tym stuleciu? >.>
Cytuj:
Ludzie nawet lich kinga nie rozgryźli.
|
Trudno go rozgryźć, skoro go nawet nie ma. Poza tym lepiej ledwo co skończyć content i dostać nowy, niż farmić to samo przez pół roku (SWP. Btw. wizja setek gildii farmiących Lich Kinga... n/c).
Cytuj:
Po drugie te wszystkie nowe klasy dla ras, to też niezbyt pomysł.
|
A dlaczego? Dla mnie niezbyt dobrym pomysłem jest resetowanie raidów co tydzień. No bo to się kłóci z lore!
Cytuj:
Nie wiem po co te nowe rasy dodali
|
Bo WoW stał się nużący? Wciąż te same kombinacje. Według mnie wszystkie nowe kombinacje są świetne, ba! Da się je nawet wytłumaczyć za pomocą lore / czystej logiki.
Cytuj:
goblinów jest już w całym wowie od cholery
|
Cóż, Humanów też (Defiasi), ale to nie znaczy, że nie powinno ich być. Zresztą Gobliny, które będą nową rasą to inny odłam społeczności Goblinów niż te w Winterspring / STV / Barrens / whatever.
Cytuj:
a worgeni to całkowicie nieprawdopodobna rasa.
|
Poczytaj trochę o Grynnie Graymane i o Arugalu, to zmienisz zdanie.
Cytuj:
W dodatku rozwalają niektóre krainy
|
Modyfikują.
Cytuj:
czyli właściwie środek gry większości osób
|
Teraz także i koniec.
Cytuj:
więc ci co byli wcześniej mieli dostęp do tych miejsc, a nowi już nie będą mieli.
|
Takim tokiem myślenia Blizz powinien ulepszyć wszystkie raidy do max levela. Bo ci co byli wcześniej to poznali content, a nowi już nie poznają (farmienie szarych mobów to nie poznianie contentu). Ludzie mieli już wystarczająco czasu żeby dołączyć do WoWa, ten czas właśnie się skończył. I zauważ, że Blizz nie dba o tych, co ZACZNĄ grać, tylko o tych którzy GRAJĄ.
Cytuj:
I można by tak te wady wymieniać i wymieniać, bo jest ich mnóstwo.
|
Więc je wymień.
Cytuj:
A co jeszcze gorsze, cały wow był oparty na warcrafcie, a teraz wymyślają nie wiadomo jakie wydarzenia.
|
O rly? Nie przypominam sobie walki z Illidanem, Vashj, Archimonde, w Warcrafcie nie było całego OL (tylko HFP). "I mozna by tak wymieniać i wymieniać". Zrozumcie wreszcie, że, tak, WoW opiera swoją fabułę MIĘDZY INNYMI na wydarzeniach z Warcrafta, ale jest to wciąż inny świat, tworzony przez twórców, a nie osobną grę. Fabuła wykorzystywana w WoWie jest wzorcowa, tj. Illidan jest w OL. Lich King w NR. A dalej to już Blizz ma pole do popisu. Jakoś nie przypominam sobie ataku Putressa pod Wrath Gate w Warcracie, ale jakoś to wam nie przeszkadza.
Dla mnie dodatek świetny, nie mogę się doczekać. Może czas zacząć cieszyć się z tego co jest, a nie narzekać na to czego nie ma?