Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2009, 20:04   #10083
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik Pokaż post
"Ja, użytkownik forum.tibia.pl zwracam sie do administracji z uprzejmą prośbą o przyznanie perm bana dla użytkownika Yoh Asakura, aby nie musieć czytać kolejnych 20 stron frustracji Arsenal-fanboya

1. hoomik
2. Dark Sven
3. K.Jay
4. Gierubesoen"

my > wy

/
jeszcze ja!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xendriel Pokaż post
Mi tam lotto czy Yoh będzie czy nie, ważne jest że Real pozbywa się swojego najlepszego obecnie piłkarza. Fani Realu nadal będą wychwalać Pereza pod niebiosa? Ten człowiek nie liczy się ze zdaniem innych. Pellegrini chciał mieć Robbena i Sneijdera, ale jak widać w Realu nie trener wybiera skład. Tylko później w razie niepowodzenia pierwsze co zrobią to zwolnią szkoleniowca...

edit. Jeśli Bayern kupi bramkarza to z Ribery i Robbenem na skrzydłach mogą nieźle zamieszać.
Robben jest mega asem. szybki, zwrotny i dobry technicznie. tyle, ze wiecej siedzi na ławce niż gra z powodu kontuzji... wiec raczej nie pasuje do filozofii Pereza. mało gra, mimo, ze jest jednym z najlepszych to nie trzepie tyle kasy dla klubu.

IMO bayern teraz bedzie mial problemy z wyjsciem z grupy. to już nie ten Bayern sprzed ~10 lat... Efenberg, Scholl i te sprawy... a Bordo może zamieszać.

stawiam, ze Milan nie poradzi sobie z Marsylią w walce o drugie miejsce. Real chyba 1sze.
Czelzi lajt, Man utd. lajt. Arsenal lajt. zaś bedzie 3 druzyny w pófinale. aff.
Pojedynek Eto'o vs. Ibra <333 bardziej lubie eto'o niż Ibre, no ale wkońcu to Barcelona
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem